Murovallankumous

Maailmalla tapahtunutta. Libyassa verilöylyjä, Uudessa-Seelannissa maanjäristys, Suomessa Persujen kansansuosio kasvaa ja Vanhanen tiesi "koko ajan että syytettä ei nosteta". Ja meidän ipana on alkanut syödä muroja!


Aina kun näen Cheerios-paketin kaupassa, minulle tulee mieleen Talouselämä-lehden entisen päätoimittajan Pekka Seppäsen maino Murot, nuo pienet perkeleet -kolumni, jossa vitsailtiin muun muassa muroilla murhaajista eli cereal killereistä. Kolumni löytyy täältä.

Joka muroihin tarttuu, se muroihin hukkuu. Mutta mitä väliä. Kun ipanalle antaa keittiössä kymmenen cheerios-rinkulaa, se pysyy 30 sekuntia hiljaa. Muutama kymmenen murorinkulaa on kuulkaa pieni hinta siitä, että ehdin tehdä ruuan valmiiksi, ladata astiat tiskikoneeseen ja pelata yhden levelin Angry Birdsiä.

Muroviihdykeen vaihtoehtona on, että ipana kiipeää aikaa tappaakseen astianpesukoneeseen. Ja sitä mä en kestäisi, että se tuhoaisi sohvan lisäksi vielä astianpesukoneenkin. Käsin tiskaamista pahempaa ei ole (paitsi imurointi).

Tunnisteet: , ,