Tuff. Lapsemme on kasvanut kovasti. Kasvu johtuu varmaankin siitä, että mä en yksin vastaa hänen ravinnonsaannistaan. Esimerkiksi tänään käv...

Mitä lapsi syö? Ei ainakaan tätä.

27.2.11 Satu Kommentteja: 15

Tuff. Lapsemme on kasvanut kovasti. Kasvu johtuu varmaankin siitä, että mä en yksin vastaa hänen ravinnonsaannistaan. Esimerkiksi tänään kävi vähän hassusti perunoita ja porkkanoita keitellessä. Lounaaksi olikin sitten puuroa ja jukurttia.
*Kirjatärppi*


Syy siihen, miksi vihannesmuusi meni vituiksi, löytyy tästä.


Jämähdin lukemaan Valkoisen tiikerin viimeisiä sivuja ja vaivuin jonnekin transsin rajamaille. Valkoinen tiikeri on mahtava kirja. Mielenkiintoinen, ja vinolla huumorilla kirjoitettu tarina köyhän pojan matkasta kohtalaisen hyvin toimeentulevaksi nuoreksi mieheksi. Samaan aikaan tarina on kriittinen sukellus Intiaan ja sen yhteiskuntaan. Tarina kulkee koko ajan kahdella tasolla: pojan elämää kuvaten ja Intiaa kuvaten. Kaiken lisäksi tarinan tunnelma on  hauska. Voin vain kuvitella, kuinka kirjan kirjoittaja on virnuillut kässäriä näpytellessään. Suosittelen.15 kommenttia:

 1. Ja minä luulin, että olen maailman ainoa ihminen, joka on kyennyt polttamaan perunat pohjaan...

  Lyhytaikahälytin on hieno keksintö.

  VastaaPoista
 2. Mäkin luin tuon Valkoisen Tiikerin just (enkuksi tosin) ja kirja jäi kyllä jotenkin ihon alle kipristelemään. Se taiteli jotenkin niin taitavasti siinä parodian ja toden veitsenterällä. Että pitäiskö niille tapahtumille itkeä vai nauraa... Hiukea oli.

  VastaaPoista
 3. Olen kuullut monien kehuvan Valkoista Tiikeriä, mutta minuun ei kirja jostain syystä oikein kolahtanut. Mutta makuasioistahan ei kannata kiistellä... Kiva että ehdit lukemaan ja bloggaamaan myös kirjoista.

  VastaaPoista
 4. Liikkuvalle lapselle tuon luulisi olevan jopa gourmeeta verrattuna niihin kaikkiin asioihin joita ne suuhunsa tunkevat... Nimimerkillä Lapseni on syönyt omaa kakkaansa

  VastaaPoista
 5. Riitta. Sellainen pitäisi hankkia. Kännykkäänkin voisi laittaa muistutuksen. Jos muistaisi, hehe. Tällaisia sattuu, mitäs me pienistä...
  Kiki, kyllä, olen ehdottomasti samaa mieltä. Sitä lukiessa oli jotenkin koko ajan reunalla.
  Peikko, kiitos! Kovasti yritän ehtiä lukemaan. Nyt on työn alla yksi islanninkielinen kirja (viddu, pitäisi lukea se tenttiin). Mutta siitä en taida blogata... Tosin yöpöydällä on kesken myös Kyrön Mielensäpahoittaja. Ja voi viude, mutta se on niin mun juttu. (Kuten täällä blogissa joku jo aiemmin arvelikin.) Mä niin näen itseni 40 vuoden kuluttua karvalakki päässä vittuilemassa ohikulkijoille.
  Puutarhatonttu, vai niin pääsi käymään, hehe. Meilläkin pikkuihminen imuroi lattialta ja kaapeista suuhunsa kaikenlaista. Viimeksi sillä oli suussa mun terveysside, tosin avaamaton ja käyttämätön.
  Ehkä teidän ipana luuli, että sillä on suklaavanukastehdas omasta takaa. Mutta voi pettymysten pettymys... :P

  VastaaPoista
 6. Saanko mä tulla tänne hämmästelemään, et miksei blogger enää tunnista sun blogis osoitetta? Oot jo reippaan vuoden ajan ollut mun suosikkilistalla ja aina uuden päivityksen myötä on blogisi noussut listan kärkeen, mut nyt kun loin uuden blogin ja koetin linkata sua sinne, ei sua muka tunnisteta. Hmpf.

  Ja joo, mä tiedän, et sä et varmaan voi asialle yhtään mitään. Lähinnä kai halusinkin vaan tulla toteamaan, et sulla on mahtava blogi ja täällä ollaan, vaikkei mitään kuulu :D

  VastaaPoista
 7. Miksi, siis MIKSI!!!! en ole tiennyt blogistasi hölkäsen pöläystä aiemmin? No, otan kiinni menetetyn ajan ja luen kaiken näin "pienellä viiveellä". Naurattaa, hymyilyttää ja viihdyttää vaikka en juuri kauempana vauva-arjesta voisi ollakaan.

  VastaaPoista
 8. salamatkustaja3/02/2011 12:05 ip.

  Maiju, noi voi perkules. Ei aavistustakaan... Mä käyn vähän tsiigailemassa bloggerin tiluksia, toivottavasti saan sen toimimaan. Olen käsi tekemään ruokaa ja vielä kädettömämpi it-konsultti, joten ei pysty lupaan mitään :)

  inke, helou! tervetuloa. tosi kivaa, että löysit tänne. ja muuten - noin 1 vuosi 9 kk sitten olin varma, että meille ei ikinä tule lapsia. joten on tässä tosiaan ollut vähän asennoitumista, heheh.

  VastaaPoista
 9. salamatkustaja3/02/2011 4:30 ip.

  Maiju, mä lisäsin tuonne sidebariin "Lisää suosikiksi" -linkin. Auttaisikohan se asiaa...

  VastaaPoista
 10. Hih, sulla on ihana blogi! Täällä maistuu elämä <3

  Blogilistan kautta löysin ja tulen uudelleenkin :D

  VastaaPoista
 11. Hmm, not quite. Ohjaa mut blogilistalle, mistä se ei löydä sun blogia. Hitto et mä olen käsi! :D

  VastaaPoista
 12. salamatkustaja3/02/2011 10:41 ip.

  Sari-VS, hyvä että löytyi. Kivaa saada sinut tänne ja kiitos palautteesta :)

  VastaaPoista
 13. salamatkustaja3/02/2011 10:44 ip.

  Hehe, niin mäkin.
  Kuule, voiskohan se johtua siitä, että haet blogia vanhalla osoitteella? Mä olen päivittänyt urlin, ja nykyään tänne blogiin siis päätyy osoitteella http://www.salamatkustaja.com
  (Vaihdoin nimen, koska tyyppi syntyi jo, eikä toinen ipana todellakaan ole suunnitelmissa, vaikka tuo nykyinen 80-senttinen on ihan ookoo seuraa :) )

  Sieltä vanhan blogin sivuilta on automaattinen ohjaus tähän uuteen osoitteeseen, mutta ehkä Blogilista jäätyy tässä kohtaa eikä löydä haettua. Tai jotain.

  VastaaPoista
 14. Kun laittaa listalle ton uuden osoitteen, se löytää sun kirjotuksia, mut ei blogia...WTF?! Ehkä mä vaan koetan parhaani mukaan muistaa käydä täällä, vaikkei itsestään päivitykään. Siinähän se samalla menee, kun salasanallisten blogienkin lukeminen :)

  VastaaPoista
 15. salamatkustaja3/03/2011 9:09 ip.

  omituista... mä lupaan vielä selvitellä tätä.

  VastaaPoista

Mitä tuumaat?