Lapsi kopeloi

Ensin nääpiö löysi navan. Ei tosin omaansa, vaan minun ja miehen. Voi sitä riemua, kun paidan alta löytyy NAPA. Muahhaa-haa. Sinne voi tunkea sormen ja raapia.

Koska napa on kiva, tekee mieli tutkia vähän muutakin. Tarkastaja Nääpiö yrittää jatkuvasti tunkea kouraansa minun alushousuhin, puristella tissejäni ja tunkea käsivarttaan miehen housuista sisään. Hiuksista repiminen on niin passee.

Mun käy niin sääliksi niitä yleisillä paikoilla punastelevia isä-hahmoja, joiden kolmivuotias on juuri täräyttänyt ilmoille kysymyksen "Voidaanko me isi tänään illalla leikkiä taas äidin tisseillä". Mä en TO-DEL-LA-KAAN halua olla siinä tilanteessa vanhempana rykimässä.

Joten mitä ihmettä tässä pitäisi tehdä? Maailma löytyy tutkimalla. Mutta häpykarvojen kiskominen tuntuu vähän ikävältä. En halua ipanan olettavan, että on ookoo tunkea käsi äidin housuihin ja kertoa siitä kovaan ääneen kylässä. Mutta en halua myöskään opettaa sille, että itsensä lähmimisessä olisi jotakin ilkeää eikä sitä saisi tehdä. Mä nään kuitenkin sen takapuolen joka päivä monta kertaa. Ei varmaan tunnu kovin reilulta tommonen yksipuolinen pakkonakuilu.

Olen todella hämmentynyt.

Tunnisteet: ,