Muuta ajateltavaa

Viime aikojen surulliset tapahtumat eivät ole häipyneet minnekään, mutta ajattelin nyt kuitenkin jatkaa bloggausta. Luultavasti palailen tähän tragediaan vielä.

Surffailin sumuisen sunnuntain kuluksi netissä, ja löysin jotain todella kiinnostavaa. Jotenkin mä sain koko iltapäivän kulumaan näiden kolmen asian parissa.

Ensinnäkin se saatanan lumenpudottaja. Tämän päivän Hesarissa oli kuulemma iso juttu ukosta, joka myi omaisuutena (ilmeisesti myös puolisonsa omaisuuden) netissä ja lähtee Thaimaahan. Yksin. Hmm. Jos äiti tekisi saman, nostettaisiinkohan hänetkin rohkea ihminen kun tuollalailla uskaltaa -jalustalle? Epäilen. Jutun nettiversio löytyy täältä.

Löysin upeita valokuvia vauvoista. (Siis kyllä - mä todella ihastuin tuntemattomasta lapsesta otettuihin valokuviin. Olen askeleen päässä tuosta "Toiset äidit" -kategoriasta.) Kuvia löytyy täältä, Mila's Daydreams. Blogilla ja FB-sivulla on jo kymmeniätuhansia faneja, mutta tavoilleni uskollisena tulen taas vähän perässä...

Ja kolmanneksi. Kokovartaloministeri-keskusteluun liittyen oiva vastaveto on tässä. Hoh-hoh-hoo, mahtavuutta.(Kuva: HS, kiersi Facebookissa)

*Lukemista*

Kun ajatukset on pakko saada jonnekin muualle, alan lukea Aino Kallaksen Sudenmorsianta. Se on klassikko, se on ihana. Sitä lukiessa jotenkin katoaa. (Tämän lukeminen auttaa jopa krapulaan.)

Tunnisteet: ,