Ipana on alkanut kontata valon nopeudella. Mikähän siinä on, että ensimmäiseksi pitää työntää kännykän laturi suuhun, sen jälkeen kiskoa kam...

Lapsi rakastaa elektroniikkaa

10.12.10 Satu Kommentteja: 10

Ipana on alkanut kontata valon nopeudella. Mikähän siinä on, että ensimmäiseksi pitää työntää kännykän laturi suuhun, sen jälkeen kiskoa kamera hyllystä lattialle, kytkeä w-lan-laatikko pois päältä ja lopuksi käydä sohaisemassa levysoitinta. Kun noita lelujakin olisi tarjolla.

On kuitenkin upeaa huomata, että hörökorvamme kehittyy.  Hän on oppinut tunnistamaan sanan ei. Ehei, ei nääpiö todellakaan lopeta ei-sanaan - hän lisää vauhtia, jotta ehtii työntää sormensa pistorasiaan ennen kuin perässä juokseva äiti saa kiinni tai isän kainalosauva ehtii koukata sähkömiehen pois työpisteeltä.

Tässä on selkeästi vittuilun makua, sillä käytetyt hiiret, johdonpätkät ja ns. luvalliset kaapelit eivät kiehdo kullannuppua juuri ollenkaan.

[caption id="attachment_1033" align="alignnone" width="209" caption="Jos mä vaan ihan vähän painan tuosta."][/caption]

 

10 kommenttia:

 1. Minä olen ajatellut askarrella kaksosille aikoinaan jonkun kaukalon, jossa ne saa istua kunnes ymmärtää sanan ei. Tai sitten pistän ne parvekkeelle :)

  VastaaPoista
 2. Vanhempia on kiva kiusata.

  VastaaPoista
 3. mimmi, hihi, sellainen reunallinen puhallettava "amme" on aluksi hyvä. mutta kun ne alkaa kiivetä siitä yli. phiuuh... ehkä hyvä ratkaisu olisi iso ja kanneton terraario?

  VastaaPoista
 4. Suvi, no niin on. Mieti millaista kidutusta on päivittän saada potku naamaan, sormi nenään, vaatteiden repimistä, päälle pissaamista jne. Tunnen oloni välillä aika kiusatuksi :)

  VastaaPoista
 5. Sanan ei kuullessaan meillä nauretaan kovaa ja jatketaan siitä, mihin on jääty. Lupaa hyvää tulevia uhmakausia ajatellen.

  Minkäköhän evolutiivisen tarpeen vauvojen elektroniikan ronklaaminen täyttää?

  Täällä juhlitaan 1-vuotisia viikonloppuna, se siitä vauvavuodesta! Kauhukseni olen huomannut potevani vauvakuumetta. Miten on mahdollista unohtaa se kaikki paska, mikä tähän koko prosessiin liittyy?

  Ja lopuksi vielä pahoittelut miehen loukkaantumisen vuoksi! Toivottavasti joulukuviot silti onnistuvat ja pääsette Suomeen, jotta saat jeesiä lapsenhoitoon ja levätä!

  VastaaPoista
 6. tata, hei kamalasti onnea tulevien synttärien johdosta. tyyppi voi varmaankin vetää jo kakkua? :)
  vai että vauvakuume, hehee. ihmisen muisti tosiaan on valikoiva. mutta hei, mukaahan se varmasti on! tsemppiä kamalasti.

  mä en tosin tällä hetkellä voisi kuvitella, että tässä arjessa pyörisi vielä yksi hoidettava lisää, apua, tulee migreeni jo pelkästä ajatuksesta. m

  VastaaPoista
 7. Joo, ja ei tuota vauvakuumetta ole tarkoitus kyllä toteuttaa, kunhan fiilistelen ja ihmettelen sitä. Ehkä joskus sitten JG, eli jälkeen gradun.

  Tyyppi saa kakkua kyllä!

  VastaaPoista
 8. Niin totta! Kännykät ja laturit on pop, samoin kaikki mahdolliset johdot. Myös koiran ruoka- sekä vesikuppi sekä kaikki ällöttävät luut ovat IHANIA - ja nykyisin siis myös vauvan ja koiran yhteisiä.

  VastaaPoista
 9. Hihhih! Täällä myös itketään miehelle iltaisin että bebe (9kk) kiusaa. Toivotaan että raapinen/ nipistely ja hiuksista repiminen saadaan kitkettyä pois käytöksestä ennen ku pallero on teini :D

  ps. meillä on KAIKKI johdot häivytetty näkymättömiin maalarinteipillä laatikostojen ja pöytien taakse sekä listojen päälle.

  VastaaPoista
 10. tata, joo, kaikkea ei tarvitse saada heti :D ja onhan se gradu tosiaan hyvä rykäistä kerralla kasaan. tesmppiä!


  Elina, hih! eikö olekin kätevää, kun ipana juo samalta lautaselta koiran kanssa. ovat varmaan molemmat todella innoissaan!

  Heidi, joo meidänkin pitäisi tehdä tuo "piilota johdot" -operaatio. Mutta mun mies on meidän perheen cabel guy, eikä se kestä katsoa, kun mä käsittelen niitä liittimiä, johtoja ja muuta sälää vähän liian kovakouraisesti. Nyt kun se makaa jalka paketissa sängyssä eikä voi tehdä mitään, johdot odottavat... Onneksi kohta häivytään tekemään sähkötöitä Suomi-mummon luokse, kjähkjäh.

  VastaaPoista

Mitä tuumaat?