"Aamun virkku, illan torkku, se tapa talon pitää." Voi viddu mää sanon. Löytyisköhän netistä sellaista softaa, jolla voisi ohjelmo...

Voiko olla vittumaisempaa sananlaskua kuin

5.10.10 Satu Kommentteja: 4

"Aamun virkku, illan torkku, se tapa talon pitää."

Voi viddu mää sanon. Löytyisköhän netistä sellaista softaa, jolla voisi ohjelmoida naperon unirytmin kahdella tunnilla eteenpäin? Mä en nimittäin enää halua herätä sekä aamuviideltä että aamukuudelta. Kahden tunnin mittaisen  aamupuuroprojektin jälkeen mä lähden töihin - ja kääpiö menee tietysti takaisin nukkumaan. Aww. Ihan kuin se yrittäisi vittuilla mulle.

Reykjavíkissa oli eilen kaunista. Olimme naperon kanssa kävelyllä, kello aamukasista yhteentoista:


4 kommenttia:

 1. Argh, tuli kauhea matkakuume Islantiin noista kuvista!

  VastaaPoista
 2. Ja ylipäänsä mua ärsyttää tuo aamuvirkkuuden ihannointi (näin niin kuin ollenkaan aiheeseen liittymättömänä kommenttina). Mikä helevata siinä on, että on jotenkin hyväksytympää valvoa ja tehdä hommia aamulla kuin illalla. Kun olin teini, aamuvirkku äitini nalkutti kuinka menee maatessa kauniit kesäaamut ihan hukkaan. Vastasin että äiti kulta, sulta menee kaikki kauniit kesäyöt ihan hukkaan. Äiti nauraa tolle jutulle vieläkin...

  VastaaPoista
 3. Meillä herätään seiskalta, luxusta! Auttanut on, kun päiväunet vähenee tai organisoituu uudella tavalla. Oiskohan teilläkin rytminmuutosta meneillään?

  VastaaPoista
 4. lapseton, hihii, tervetuloa tänne vaan!

  Onna, aamuvirkkuus on hanurista, ainakin pakotettu aamuvirkkuus. Kyllä ainakin kasiin pitäisi saada nukkua, ja viikonloppuisin mielellään kymmeneen.

  Tata, oi miten ihanaa! Meillä herätään viideltä, sitten kuudelta. Päiväuniakin on enää parit lyhyet. Toivotaan, että se alkaisi kohta nukkumaan vaikka sinne seiskaan :)

  VastaaPoista

Mitä tuumaat?