Kylässä lapsiperheen luona - kammotusten top 5

1. Useiden lapsiperheiden vessoissa ei ole lukkoa, jotta pikku kullanmurut eivät vahingossa sulkisi itseään vessaan. Hieno istua pytyn päällä housut kintuissa ja pitää toisella kädellä ovesta kiinni (sillä välin kuin toinen pyyhkii), ettei Kalle 3 v. tule repimään ovea auki. Voisiko sen lukon asentaa vaikka sinne parin metrin korkeuteen?

2. Keittiössä haisee kakka. Paskavaipat voisi säilöä vaikka siellä lastenhuoneen roskiksessa. Tai kantaa ne saman tien ulos. Ei tee mieli syödä, jos keittiökaapissa lemuaa "vanha jukurtti".

3. Stereot laitetaan kiinni kello 20 ja olohuoneessa pitää kuiskia! Jos vahingossa kolauttaa lasin liian voimakkaasti pöytää vasten, saa isäntäparilta paheksuvan katseen. Valtteri herää niin helposti! Kaksi vaihtoehtoa: 1. Elämän ääniä ei pidä lopettaa vaikka perheeseen tuleekin lapsi. 2. Jos näin on jo tehty, voisiko lastenhuoneeseen hankkia vaikka oven, jonka voi sulkea? Tai sitten kokoonnutaan viettämään sosiaalista elämää jossain muualla.

4. Puheenaiheet pyörivät vauvanruoan, vauvankakan, päivähoitopaikan työntekijöiden ja lapsen korvatulehdusten ympärillä. (Kaikkia eivät "huolestuneiden vanhempien" puheenaiheet eivät ihan oikeasti kiinnosta.)

5. Isäntäpari haluaa, että kaikki - siis myös lapset - syövät samaa ruokaa saman pöydän ympärillä. Maitolasit kaatuvat pöytään, joku huitaisee viinipullon nurin ja kaikilla on lautasella kasa helposti pureskeltavaa, mössömäistä ruokaa.

 

Nyt kukaan lapsellinen ei varmaan enää koskaan kutsu mua kylään. Tai sitten seuraavalla kerralla kun houkuttelen kavereita meille syömään, kaikki tekeytyvät sairaaksi.

Tunnisteet: , ,