Tatta-daa, nimimerkki Onna jätti kommentin numero 1000. (Todistusaineiston saa suuremmaksi klikkaamalla ao. ruutukaappausta.) Laitan pian On...

Kirjalahjonta, osa II

12.10.10 Satu Kommentteja: 17

Tatta-daa, nimimerkki Onna jätti kommentin numero 1000. (Todistusaineiston saa suuremmaksi klikkaamalla ao. ruutukaappausta.) Laitan pian Onnalle meiliä ja kysyn osoitetta, niin osaan lähettää kirjan oikeaan osoitteeseen. Onnea onnea vaan!

Lahjana lähtee (jälleen) Islanti-aiheinen kirja. Tällä kertaa kuitenkin suomenkielinen. Ja nyt seuraa hieman tökeröä tuotemainontaa  -  mä olen itse kirjoittanut sen!*)

[caption id="attachment_829" align="aligncenter" width="624" caption="Kommentti 1000. Todistusaineistoa."][/caption]

[caption id="attachment_830" align="aligncenter" width="203" caption="Juttuja Islannista"][/caption]

*) Mietin pitkään, että laittaisinko oman naamani tänne jossain vaiheessa. Koska näissä tänne kirjoittamissani asioissa ei minusta ole mitään liian noloa tai salaisten kansioiden materiaalia, ajattelin, että omalla nimellä kirjoittamisen aika on pian. No niin. Sitten vain google laulamaan. (Voin vinkkinä antaa, että mulla ei ole Loimaalla hiuspalvelua.)

17 kommenttia:

 1. Oooo! Ette muuten usko, tämä on jo toinen kerta, kun voitan jonkin blogin kirja-arvonnassa. Mahtavaa! (Erityisesti tällä hetkellä naurattaa se, että voitto tulee tuollaisella tissikommentilla :-D) Kiitän ja kumarran.

  VastaaPoista
 2. Hienoa hienoa! Joillakin on uskomaton tuuri. Muistan lukeneeni joskus jutun miehestä, joka voitti lotossa kaksi kertaa. Se on jo vääryyttä. Mutta kirja menee varmasti oikeaan osoitteeseen :)

  VastaaPoista
 3. Uskomaton sattuma! Viime yönä googlailin matkoja Islantiin ja mietin, että kehtaisko sulta kysyä, mikä olisi paras vuodenaika matkustaa Islantiin. No, pakkohan se on asiantuntijalta kysyä eli olisiko joulu-tammikuu vähän ankea aika tulla?

  Matkan tausta olisi muuten sellainen, että asumme perheeni kanssa Kanadassa ja äitini sanoi, että voitaisko me siis tavata jossain puolimatkassa. Hmmm... Ei se kylla viela tiedä, mitä puolimatkankrouvia aion ehdottaa!

  VastaaPoista
 4. Vau, olet kirjoittanut kirjan! Mahtavaa, ilmankos täällä on niin sujuvaa tekstiä :) Onko tämä ihan tuore juttu?

  VastaaPoista
 5. Onnea voittajalle :D Klassista kyllä, että voitto tuli "tissit" -kommentilla :D

  VastaaPoista
 6. Niin ja vaudet myös Salamatkustajan kirjalle ja paljastelulle! :)

  VastaaPoista
 7. Olen pitkään lukenut blogiasi, vaikka itselläni ei edes ole lapsia. Blogisi on vaan niin mielenkiinotoinen ja hauskasti kirjoitettu :) En ole ennen kommentoinut, mutta nyt on pakko sanoa, että ONNEA kirjasta, todella hienoa!

  VastaaPoista
 8. Tarkastaja Rämänen10/13/2010 9:13 ap.

  Nyt tääkin selvisi ;) Tosin saman olisi saanut selville soittamalla Islantiin ja kysymällä: "ketä suomalaisia siellä asuu?"

  VastaaPoista
 9. Kiitosta vaan!

  Susanna, juu toki kehtaa kysyä! Joulu-tammikuussa täällä on pimeää, aurinko paistaa noin aamuyhdestätoista noin kello kolmeen. Mutta jos pimeys ei haittaa, niin talvi on minusta maino aika tulla tänne. Kaikki uimapaikat ovat auki, ja siellä voi vedessä köllötellessään katsella tähtiä. Revontulia on helppo nähdä (valosaastetta on vähän), ja luntakin on useimmiten. Reykjavikin ulkopuolelta voi olla hankalampi löytää talvella majoitusta ellei varaa etukäteen, koska monet hostellit ja hotellit ovat auki vain kesäisin. Mutta toisaalta etuna on se, että turistiryntäystä ei ole -> edullisemmat hinnat ja enemmän omaa rauhaa. Vaikka eipä tämä nyt kesälläkään mikään Las Ramblas ole :) Ai niin, ja talvella on tosi kivaa ratsastaa islanninhevosilla - vaikka ne pitkän talviturkin kanssa kyllä muistuttavan enemmän lumihirviötä kuin hevosta.

  Ideasi on siis varsin hyvä, sillä onhan Islanti puolivälissä Kanadaa ja Eurooppaa. Molemmmista pääsee tänne suorilla lennoilla.

  Verona, kiitoskiitos! Kirja ei ole enää kovin uusi juttu, se julkaistiin pari vuotta sitten.

  tata, juu tissit ovat ehdottoman kannattava puheenaihe, hehe.

  Xaxa, kiitos paljon! Kivaa kun ilmoittauduit lukijaksi.

  Rämänen - nimenomaan. Nimilista ei tosiaan ole kovin pitkä. Helpompi näin :)

  VastaaPoista
 10. Oo, oon kade tuosta kirjasta! Ihan älyttömän hyvä opus! Luin sitä useamman tunnin kirjakaupassa ennen meidän Islanninreissua, mut en raskinut ostaa. ;)

  VastaaPoista
 11. Elina, kiitokset kehuista :) Kirjaa oli sairaan hauskaa tehdä, joten se hyvä fiilis toivottavasti välittyy sivuillakin. Toivotaan, että läpyskä tulee alennukseen pian! Huomasin nimittäin, että Mondo myi Facebook-sivuillaan Berliini- ja New York -opasta 10 euron hintaan. Toivottavasti ne laittaisivat Islanninkin aleen...
  Lupaan infota heti, jos niin käy!

  VastaaPoista
 12. Eksyin tänne blogiin Islanti-hakusanalla, ja jäin lukemaan pidemmäksi aikaa. Hauskoja ja "hauskoja" aiheita, mielenkiintoista!

  VastaaPoista
 13. Kunnankirjuri, kiitos palautteesta! Kivaa että viihdyit. Tervetuloa uudemmankin kerran :)

  VastaaPoista
 14. Tosi hyvä tuo opas! Toimi parin vuoden takaisella Islannin reissulla ihan kirjaimellisesti matkaraamatun roolissa ja sieltä löytyi paljon hyviä vinkkejä ja hauskoja juttuja. Muutenkin olen tykännyt Mondon oppaista mutta Islanti on ollut niistä ehdottomasti paras!:)

  Blogiin eksyin sattumalta jonkun aikaa sitten ja nyt olen aika hyvin kahlaillut myös vanhoja tekstejä läpi. Kirjoitustyylisi kolahtaa myös täällä blogin puolella!

  VastaaPoista
 15. Pirkkis, you just made my day :D Kiitos palautteesta! Kivaa, että opas toimi ja siitä oli iloa. Sitä oli myös järjettömän kivaa tehdä, mukava kuulla, jos hyvä meininki välittyy lukijalle asti.

  VastaaPoista
 16. Oho!

  Olen blogin uusi ja innokas lukija. Luen tätä nyt siis läpi taaksepäin. Innostuin heti blogistasi huomattuani aiheiksi lapsiperhe-elämän ja sijanniksi Islannin, jonne tein pari vuotta sitten ikimuistoisen reissun ja jonne ajattelin vielä palata. Ja nyt sitten saankin lukea, että kirjoitit kirjan, joka oli oppaanani tuon parin viikon ajan! Kiitos, hyvin toimi mm. Reykjavikissa, Kultaisella kierroksella, etelärannikolla ja Heimaeylla!

  VastaaPoista
 17. salamatkustaja5/04/2011 1:24 ip.

  Mahtavaa :) Kivaa kuulla, että opaskirja toimi teillä. Kiitos paljon palautteesta ja mukavista sanoista. Tervetuloa lukemaan tätä blogia!

  VastaaPoista

Mitä tuumaat?