Koska olemme olleet täällä aika tarkalleen vuoden, halusin muistaa teitä lukijoita ja kommentoijia jotenkin. Kommentit ja keskustelut ovat n...

Kiitokseni keskustelijoille

30.9.10 Satu Kommentteja: 8

Koska olemme olleet täällä aika tarkalleen vuoden, halusin muistaa teitä lukijoita ja kommentoijia jotenkin. Kommentit ja keskustelut ovat näkyvin jälki siitä, että joku muu painii näiden samojen aivotusten kanssa ja että tekstini eivät häviä kuin niin sanotut nakit sumuun.

Siispä, jaossa on nyt pari pikkuruisen pikkuruista lahjaa. Ensimmäisen päätin antaa blogin ensimmäiselle kommentoijalle. Se oli Hups (11.10.2009). Toinen lähetys lähtee sille, joka jättää kommentin numero 1000. Niitä on nyt kasassa reilu 950. (Vähän huijaan, koska tuossa luvussa ovat mukana myös omat kommenttini, mutta koittakaa kestää :D )

Koska fanitan kirjoja... Hupsille lähetän tällaisen Reykjavík-aiheisen kirjan, jossa kerrotaan valokuvilla ja pienillä tekstipätkillä tämän hullun, maailman pohjoisimman pääkaupungin menosta. Laitan Hups sinulle meiliä kohta, jos haluat antaa osoitteesi kirjaa varten. Kun tonni on täynnä, esittelen toisen kirja-aiheisen härpäkkeen ja kannan sen postiin lähetettäväksi.

Mukavaa perjantaita!

Pikkuruinen lukijalahja.

8 kommenttia:

 1. Wau. Oon aivan sanaton. Vitsi, vähän teit mun päiväni kuule!

  Pakko avautua, että oon ollu tähän asti aika äkäinen, ipana veti nimittäin aamutuimaan ensi töikseen otsallaan mua ylähuuleen niin, että siitä irtosi pala (mun huulesta, ei otsasta). Kirvelee ja ylähuuli näyttää siltä, että oon käyny samalla kirurgilla Angelinan kanssa.

  Mut nyt hymyilen, tai ainakin irvistelen sen minkä huulihalkioltani kykenen, kilpaa auringon kanssa! Oot kyllä huippu, mua ihan liikuttaa. Niisk.

  Siis kiitos kovasti! Laitan meiliä, jahka toi pätkä seuraavan kerran antaa mun istahtaa hetkeksi koneelle...

  VastaaPoista
 2. Jes, lahjontaa ja vielä kirja-aiheista! Tää tykkää!!!

  Täytyy terästäytyä kommenttilaatikossa ;-)

  Kiitos vaan itsellesi, en muista koska aloin blogia seurata, mutta jo pitkään se on ollut päivittäisen blogikierroksen yksi suosikeista!

  VastaaPoista
 3. Harmi, että lukijoille ei näy kommenttien kokonaismäärä...! Pakko ruveta sabotoimaan sun bloginpitämistä ja alkaa kommentoimaan kaikkea koko ajan. :)

  VastaaPoista
 4. Pomporompolompo10/01/2010 4:10 ip.

  Löysin blogisi vasta äskettäin - se osui ja upposi minuun :)
  Yhdistelmä pikkulapsiperhe ja Islanti hyvin kirjoitettua tiivistä tekstiä pitää mielenkiintoni blogia kohtaan yllä. Jos saa vielä toivoa, niin Islanti-osiota teksteissä saa kasvattaa.

  VastaaPoista
 5. Oletko lukenut kirjan 101 Reykjavik? En muista juuri nyt kirjoittajaa. Luin sen aikoinani, kun asuin Reykjavikissa ja se kuvasi mun mielestä hyvin kaupungin/maan tunnelmaa. Asuin siellä kymmenen vuotta sitten ja silloin tuo 101 Reykjavik oli muistaakseni uunituore. Mutta suosittelen! Pitäis itsekin lukea uudelleen. Ja tulla käymään siellä saarella. Mä kun asuin siellä alkutalvesta kevääseen ja koin rankkasateet ja lumimyrskyt vaakasuorana, alhaalta ylös ja viistoon. Kun kevätpäivät alkoivat ja maassa pystyi jotenkin liikkumaankin, niin mun oli aika muuttaa takas Suomeen. Olen kai aina ollut vähän masokisti.

  VastaaPoista
 6. Hups, ihanaa että liikutut :) Kiitos meilistä, kirjanen lävähtää ensi viikolla postissa (no välillä näissä kahden Pohjoismaan välisissä postituksissa menee jopa 1,5 viikkoa...)

  Kiitos tata hurjasti!!

  Elina, juu tännehän voi sabotoida koko ajan, mitä enempi sen parempi :) Mä en ole varma saisiko nuo kommenttiluvut näkymään jossain julkisesti, oon tosi huono käyttämään tätä blogialustaa. Ja se johtuu tietysti siitä että mulla ei ole koskaan aikaa keskittyä :D

  Pomporompolompo, jihaa, kiitos! Juu ehkä pitäisi lisätä Islanti-syvyyttä hieman lisää. En tosin matkailublogia tästä ajatellut, mutta eihän sitä koskaan tiedä. On tämä sen verran vänkä paikka, että juttua kyllä riittäisi... Mutta pidän toiveen mielessä!

  Lapseton, juu olen lukenut. Se oli aivan mahtava kirja - pitääkin joskus laittaa siitä kommentteja tänne lukuvinkkeihin. Leffakin kyllä oli hyvä - tietty suppeampi, mutta mua se nauratti. Tosin nyt olen jo nähnyt sen niin monta kertaa, että enää ei pysty :) Islanti on mahtava paikka. Täällä ollan keskellä ei mitään - eikä edes ole puita suojana. Nyt kun syksy taas tulee ja päivät lyhenee ja ilmat muuttuu kamalammaksi, oma fiilis vain paranee. Kun ulkona on niin kamala ilma, että sinne ei uskalla mennä, voi hyvällä omallatunnolla lukea sohvalla kirjaa, hehe.

  VastaaPoista
 7. Pitää metsästää se leffa jostain, sitä en ole nähnyt. Syksy on todellakin mahtavaa aikaa - jos ei tarvii lähteä ulos. Täällä Tanskassa tämä ilmasto on ehkä kuitenkin himpun verran helpompi. Paitsi talvella, jolloin juuttilassa mennään aina sekaisin lumesta.

  VastaaPoista
 8. [...] lähtee (jälleen) Islanti-aiheinen kirja. Tällä kertaa kuitenkin suomenkielinen. Ja nyt seuraa hieman tökeröä [...]

  VastaaPoista

Mitä tuumaat?