Ha-ha, tsiigatkaa tätä perunasatoa! Neljä kuukautta mullassa, ja perunoista tuli rusinaa pienempiä. Ei ole meitsistä puutarhuriksi. Täytyy v...

Jäi puutarha harventamatta

13.9.10 Satu Kommentteja: 5

Ha-ha, tsiigatkaa tätä perunasatoa! Neljä kuukautta mullassa, ja perunoista tuli rusinaa pienempiä. Ei ole meitsistä puutarhuriksi. Täytyy varmaan keskittyä asioihin, jotka osaa vähän paremmin.

[caption id="attachment_730" align="aligncenter" width="365" caption="Näistä saisi molekyyliperunakeiton."][/caption]

Oli mulla asiaakin. Nääpiömme oli tänään sairaalassa aamupäivän. Majesteetin selkälihoista leikattiin irti sellainen pieni miniperunan kokoinen pallura. Kuulemma jotain kalkkia - lääkärin selostus oli niin pitkä, että kahden sanan jälkeen alkoi mennä ohi. Mollukka tutkitaan, ja viikon päästä saadaan lisätietoa. Syöpäkasvain se kuulemma ei ole.

Kyllä meinasi tulla tippa silmään leikkaussalin odotushuoneessa. Operaatio sujui kuitenkin erittäin hyvin. Tunti leikkauksen jälkeen ipana  heräsi nauraen ja alkoi kiskoa tippaletkua ja sydänkäyräpiuhaa irti jalkapohjistaan. Sitäkin tympi sairaalassa olo. Pakkasimme laukun, annoimme vauvalle tuttipulloa ja lähdimme kotiin. Mistäköhän tuo kääpiö ammentaa energiansa? Se on kuin ei mitään olisi tapahtunut ja vetelee tyytyväisenä omenasosetta. Upeaa.

[caption id="attachment_731" align="aligncenter" width="418" caption="Käyrällä ollaan."][/caption]

5 kommenttia:

  1. Mulle kävi kerran samoin kun kuokin äidin perunamaalla ja ihmettelin että eiks näitä perunoita oo olemassakaan - äiti sit neuvo kuokkimaan syvemmältä :)

    VastaaPoista
  2. Voi pientä! Kuulostaa kyllä oikein reippaalta potilaalta. Ja äiti samoin.
    Pikaista paranemista! Ja mittavampaa satoa ensi vuonna ü

    VastaaPoista
  3. söpöjä pottuja, oikein syötävän söpöjä :D

    VastaaPoista
  4. Voi kiesus, kun on hienoja pottuja! Onneksi ole parempi bloggaaja kuin jyväjemmari! :D

    VastaaPoista
  5. Kiitos rohkaisevista kommenteista. Perunat lähtivät tuulen mukana rappusilta, joten en päässyt edes kokeilemaan minipottukeittoa. Noh, ensi vuonna sitten :)

    Pikkupotilas on oikein hyvällä mallilla. Mä olen aina luullut että leikkaushaavoja särkee monta päivää jälkikäteen. Mutta ei mitään - pelkkää aurinkoa.

    VastaaPoista

Mitä tuumaat?