Jokaisella vanhemmalla pitäisi olla joskus tällainen viikonloppu. Perjantaina olin töissä, tein illalla ruokaa, luin kirjaa ja katsoin yhden...

Ihana viikonloppu

4.9.10 Satu Kommentteja: 5

Jokaisella vanhemmalla pitäisi olla joskus tällainen viikonloppu. Perjantaina olin töissä, tein illalla ruokaa, luin kirjaa ja katsoin yhden leffan. En herännyt yöllä kertaakaan. Lauantaiaamuna hidas aamiainen ja verkkolehtien selailua. Päivällä ruokaostoksille, illalla tehdään ruokaa syömään tuleville ystäville. (En aio herätä ensi yönä kertaakaan. Ja aion lukea myös tänään illalla kirjaa.) Hengailua miehen kanssa. Sunnuntaina lähden ratsastamaan koko päiväksi. Maanantaiaamuna herään töihin.

AAAAHH!!! Kuulostaa ihan viikonlopulta, jollaisia vietettiin ennen kuin vauvasta oli tietoakaan.

Eikä tässä vielä kaikki. En ole joutunut vaihtamaan vaippoja viimeiseen kolmeen päivään kertaakaan. (No pyykit kävin laittamassa koneeseen torstai-iltana kun mies tyynnytteli karjuvaa kääpiötä.)

Kaikki tämä ja vähän päälle, koska mies tuli Norjan reissultaan kotiin. Luovutin mielihyvin "yksinhuoltajan" ohjakset hänelle, ainakin viikoksi. Pitelen vauvaa kyllä usein sylissä ja leikimme yhdessä, naureskellaan ja päristellään. Mutta heti kun se alkaa itkeä tai se kakkaa, annan sen miehelle. Aivan kuten ne kaikki vieraat, jotka ihastelevat kyläillessään hymyilevää vauvaa, koska tietävät, että voivat koska tahansa palauttaa sen vanhemmilleen....

Jokainen äiti tarvitsee tällaisia päiviä, edes muutaman silloin tällöin.

Pardon, nyt pitää lopettaa koska aamukahvini valmistui juuri. Taidan lorauttaa sekaan vähän Baileysia. Kippis.

*Kirjatärppi*

Tilasin Book Depositorysta läjän kirjoja - ne tulivat kaikki  perille viikossa, ja luvatusti ilman postikuluja! Ja fiksu firma lähettää kirjan kerrallaan, jolloin ne tulevat suoraan postiluukusta eteiseen - paketti ei jää tulliin keräämään tullimaksuja ja arvonlisäverolisäyksiä. Me love. Kiitos vinkin antajalle!!! Aloin lukea ensimmäisenä Half the Sky -teosta. Reppari ihmiskaupasta ja sen vastaisesta työstä. Guardianin arvostelu löytyy täältä. Kamala aihe, mutta juuri siksi erittäin tärkeä kirja.

5 kommenttia:

 1. Aivan mahtavaa! Oma siippani on huomiseen asti poissa, täytyykin ehdottaa vastaavaa yksinhuoltajaleikkiä :)

  Täälläkin on luettu ihan oikea kirja: Arthur Haileyn Hotelli. Todella hyvää tarinankerrontaa! Pidin kiehtovana myös ajankuvaa, kirja kertoo n. 1950/60-luvun jättihotellista New Orleansissa, siitä miten asiat tehtiin ennen automatisaatiota, kuinka paljon mitä erilaisempia työtehtäviä hotellissa oli. Hailey on ilmeisesti varsin tunnettu kirjailija, kumma juttu kun ei ole aiemmin tullut luettua mitään hänen teoksiaan. Teksti oli niin sujuvaa ja mukaansatempaavaa, että muistaisin kyllä! Mukavia lukuhetkiä!

  VastaaPoista
 2. etl, suosittelen, ehdottomasti. tämä on ollut ihanaa. kuin kesälomalla olisi alkanut.

  kiitos myös kirjavinkistä; ihanaa kun näitä tulee lukijoilta, olen löytänyt jo monta upeaa lukuelämystä ja pari nettikirjakauppaakin kommenttien kautta. klapklap :)

  VastaaPoista
 3. Yay, ole hyvä!! *pomppii*
  Ihana kuulla, että siitä vinkistä oli noin paljon iloa! :)

  Onneksi on ihana mies, joka pärjää nääpiön kanssa ja suostuu hoitamaan sitä kokopäivätoimisesti. <3 Oot ansainnut samanlaisia viikonloppuja aivan ehdottomasti jatkossakin!

  VastaaPoista
 4. [...] syyskuussa kirjasta Half the Sky. Nyt se on julkaistu suomeksi – upea juttu! Puolikas taivasta on kahden [...]

  VastaaPoista

Mitä tuumaat?