Uusi harrastus haussa

Blogin päivitystahti  ja kommenttiloodiin kirjoittelu on ollut pari viikkoa vähän hitaalla (luen kyllä aivan kaikki kommentit ja ne kaikki niin tekee mun päivän, KIITOS). Mun mies nimittäin lähti Pohjois-Norjaan kiipeilemään. Ja tässä samalla kuin hoidan tuota ipanaa, yritän tehdä töitä. Päiväunien aikana vetelen kasaan normipäivän työt. Aikaa sosiaaliseen netissä hengailuun ei juuri jää.  On muuten aika vittumaista soittaa työpuhelu ja  juuri silloin kun "sen piti nukkua", sängystä kuuluu iso pieraisu, johon vauva ilmeisesti herää ja aloittaa sen jälkeen ÄÄÄÄÄ-alkuisen aarian. Eilen pakenin kesken puhelun kännykän kanssa vessaan  ja suljin oven. Huh.

Mieheni siis hävisi Norjaan Lofooteille kiipeilyreissulle. Mukaan lähti yksi herra, joka meni naimisiin pari päivää sitten. Siis häämatkalle ilman vaimoa! Mutta onneksi niitä on siellä kaksi - mekään ei nimittäin mieheni kanssa vielä olla käyty missään "hää"matkalla.

Eikä niiden edes tarvinnut maksaa matkaansa kokonaan itse - joku saamarin sponsorireissu. Voi jumalauta. Puoli-ilmainen Norjan-matka. Tässä kaiken sen vapaa-ajan, mitä mulla nykyään on (not), ohessa olen miettinyt uudestaan omia harrastuksiani. Koska missä tahansa pääsee lenkille, koska lähes joka kylässä on punttisali ja koska kirjaa voi lukea ihan missä tahansa, mun harrastukset ei koskaan vie minnekään eksoottisiin paikkoihin. Mä olen todella hyvä lukemaan kirjoja, mutta kukaan ei silti edes maksa mulle siitä. Elikkä, lajit vaihtoon! Miten olisi "Matala Tyynenmerenkalastus" (siis kalastamaan, mutta ainostaan Tyynen valtameren matalissa kohdissa eli jossain Fidzillä)? Tai "Pilvien bongailu luksushotellien läheisyydessä eteläisellä pallonpuoliskolla" (harrastusta voi harjoittaa vain, jos läheisyydessä olevassa hotellissa  on  iso uima-allas, spa ja hieno drinkkibaari)?

Tunnisteet: , , ,