Juuri kun avauduin muumeista , myös yksi suosikkimuusikoistani (no joo, kenen suosikkimuusikko tämä nyt ei olisi) hehkuttaa muumeista Hesari...

Siis voi ei

2.8.10 Satu Kommentteja: 3

Juuri kun avauduin muumeista, myös yksi suosikkimuusikoistani (no joo, kenen suosikkimuusikko tämä nyt ei olisi) hehkuttaa muumeista Hesarissa. Eli kai se nyt on uskottava, että muumit ovat vallankumouksellista anarkistijoukkoa. Joka on vaan päässyt pannukakkuja mussuttaessa vähän lihomaan.

Ja toinen voi ei. Mitä tehdä, kun lapsi alkaa huutaa autossa, ja ajomatkaa on jäljellä 300 kilsaa? Vartin välein ei oikein viitsi pysähtyäkään repimään tissiä ulos, koska auton takana kulkee telttavaunu, joka vie perkeleesti tilaa  parkkipaikoilla, eikä sen kanssa voi peruuttaa. Kokeilin rapisevat muovipussit, isin digikellon, helistinarsenaalin ja lopuksi annoin ipanan repiä omia hiuksiani. Eikä mikään auttanut. Yritin olla joogi ja antaa periksi. Kumma kyllä, jotenkin sitä tunnin jälkeen lakkasi kuulemasta, että joku huutaa takapenkillä. Pelottavaa?

3 kommenttia:

 1. Meillä ei ole auttanut *mikään* pitkillä automatkoilla huutamiseen. Nykyään huuto tulee stereona. Matkustamme siksi kaikki pitemmät välit lentäen.

  VastaaPoista
 2. Niimpä. Muumien kosto! :-p Älä käy niille.

  Ajoita ajomatkat ipanan uniaikaan (yöllä on muutenkin mukava ajaa, kun on niin vähän liikennettä) tai ota mukaan joku viihdytysmarakatti (elävä). Toivoakseni tilanne myös helpottuu lapsen kasvaessa, kun muksu saa matkustaa naama menosuuntaan ja autosterkoista voi laittaa tulemaan tauotta äänikirjoja. Joskus huutoa meillä aiheuttaa väärin harkittu asuvalinta, ts. ipanalla on hiki kaukalossaan.

  VastaaPoista
 3. Ei meidän tyttö ainakaan huuda tissinpuutetta autossa. Sitä vaan ei huvita nököttää typerässä turvakaukalossa! Suosittelen lähtemään reissuun niin, että lapsi on saanut jumppailla kunnolla ennen lähtöä, niin että se nukkuu alkumatkan. Meillä yleensä menee pari tuntia hyvin, sitten syödään ja sitten huudetaan loppumatka. ;) Tai yleensä ja yleensä, oikeasti yleensä matkustetaan junalla, autoa kun ei omisteta.

  Melkein kaikki tuntemani äidit on muuten imettäneet lapsiaan autossa ihan vaan kumartumalla turvakaukalon päälle. Itse en siihen halua ryhtyä. Enkä ees taipuis.

  VastaaPoista

Mitä tuumaat?