Hammasharjan uusiokäyttö

Silläkin uhalla, että tämä blogi alkaa kohta muistuttaa Niksipirkkaa... Keksin hyvän tavan laittaa käytetyn hammasharjan kiertoon. Annoin sen lapselle. Ennen kuin joku suuhygienisti ehtii älähtää, pitää muistaa kertoa, että ensin tietysti  pesin sen huolellisesti. Käytin sen mm. keitetyssä vedessä. Enkä onnistunut edes sulattamaan harjaksia kiinni toisiinsa.

Ipanan mielestä se on maailman mielenkiintoisin lelu. Sillä voi sohia ilmaa, sen avulla voi leikkiä kapellimestaria,  koputella itseään päähän ilman että sattuu (kun helistimellä lyö itseään vahingossa naamaan, tulee itku) ja sen voi tunkea suuhun, mikä helpottaa hampaiden tulosta johtuvia särkyjä. Kuolan määrää se tosin ei vähennä.

Oranssi, kulunut hammasharja on siis noussut lelumaailman ykköseksi. Pidämme edelleen kiinni kymmenen lelun säännöstä. Jos enempää ilmaantuu, osa leluista suljetaan kaappiin tai annetaan kavereiden lapsille lainaan. Vanhempana ipana varmaankin tajuaa, että ison, Barcelonasta lähetetyn nallen vaihtaminen käytettyyn  hammasharjaan ei ole kovin hyvä diili.

PS. Tein osoitteenluovutuskiellon rekisteriviranomaiselle. Katostaan, päteekö se!

Tunnisteet: , ,