En vaan osaa

Yritin kasvattaa takapihalla kukkia. Ei onnistu. Perunat kasvavat kyllä. Ja ystävän laittamat yritit salaatteineen. Mutta kukkaset eivät nouse.  Eli on se kai hienompaa saada perunaa kuin auringonkukkia - vai?

Yritin toissapäivänä mennä tankkaamaan autoa ensimmäistä kertaa yksin. En ole kauhean hyvä peruuttamaan. Lopputulos: onnistuin peruuttamaan auton perän bensamittariin. Onneksi siinä oli betoniporsas auton ja mittarin välissä. Alkoi naurattaa niin valtavasti, että ajoin pois. Kävin sitten myöhemmin illalla uudestaan.

Tänään yritin laittaa ilmaa auton renkaisiin sellaisella bensa-asemilta löytyvällä automaattipumpulla. Lopputulos: pumppu irtosi renkaasta ja suihkutti ilmaa minne sattui kuin lumottu käärme. Nakkasin letkun takaisin telineeseen ja ajoin pois. Viddu.

Yritin eilen leipoa hienon suklaakakun. Sen nimi oli Devil's Cocolade Cake. Tai jotain. (En osaa tavuttaa suklaata englanniksi.) Keittokirjan kuvassa se näytti tasaiselta, kiiltävältä ja ihan samanlaiselta kuin leipomossa. Lopputulos: pohjista tuli epätasaisia ja kun nostin ne toisensa päälle, päälimmäinen levisi tuhannen päreeksi. Nyt se näyttää kasalta jähmettynyttä p*skaa. Maku on kyllä kohdallaan.

Koitin tänään ottaa kuvan näistä pieleen menneistä asioista. Ja sitten saatana hajosi kamera! "Lens error. Restart camera" lukee näytöllä. Miten kameran voi käynnistää, jos se ei pysy päällä? Ostin sen 300 eurolla toukokuussa, se EI VOI olla vielä rikki. Kiitos Canon.

Niin, ja tietääkö kukaan, saako autossa painaa kaasua samaan aikaan kun vaihtaa vaihteita? Mun auto kulkee ylämäessä  hitaasti kun vaihdan vaihteita - takanaolijat hermostuu ja alkaa ohittaa. Menee omatkin hermot. Koitin googlata apua pulmaan, mutta ensimmäiset hakulinkit vie suomi24-sivustolle aiheena mopon vaihteet.

Vauva meni anopille yökylään, mies on töissä. JA MÄ OLEN YKSIN HIMASSA! Joten nyt hemmettiin täältä netistä ja menen tekemään jotain järkevää. Kuten fiilistelemään Sopranosin ensimmäistä tuotantokautta. Siinä on vanhan ajan tunnelmaa: Anthonylla ei ole vielä äänenmurrosta eikä Medow'lla silikoneja.

Tunnisteet: