Mä en siivoa enää koskaan

Voi jumalauta. Mä en kyllä siivoa enää koskaan. Palasimme Suomen-lomalta kotiin Islantiin ja asunnossa odotti tuhkapölykerros joka ikisen pinnan päällä. Vittulainen sentään, oli jäänyt mieheltä ikkuna auki! Avonainen ikkuna, tuhkalaskeuma. Do I need to say more?

Olin jo talvella sitä mieltä, että mä en sitten vauvan jälkeen siivoa enää ikinä. Yhdenlainen kotityö on mulle tarpeeksi, kiitos vaan. Miehen mukaan meille ei kuulemma palkata siivoojaa, koska "onhan se nyt älytöntä maksaa jollekin siitä, minkä voi tehdä itse." Niinpä meillä nykyään mies siivoaa. Tänään tartuin imuriin talkoohngessä. Mutta tästä eteenpäin mies saa hoitaa myös nämä luonnonmullistusten aiheuttamat epäpuhtaudet.

Mikään ei voita sitä vitutuksen tunnetta, kun pölynimuri tarttuu kiinni sängynkulmaan, selkää särkee ja kaikki vitun pölykoirat juoksee imurimensuutinta karkuun. Ja sitten lyön polven siihen samaan sängynkulmaan. Voi helvetti sentään! Paiskasin imurimen äsken eteisen lattialle, se voi siinä yksinään jatkaa ujellusta, minä en siihen enää koske. En enää ikinä.

Nämä lomaltapaluun jälkeiset päivät pitäisi lailla kieltää. Vauva kiljuu matkastressiä. Anoppi kinuaa kylään, koska se haluaa nähdä vauvan. Parisänky on täynnä tuhkanmuruja. Tuhkan jämiä löytyi jopa kestovaippalaatikoista. Sängystä löytyy tuhkan lisäksi vanhalle maidolle haisevia kuolarättejä ja ryhmä pehmoeläimiä. Erittäin seksikästä. Lisäksi me on miehen kanssa vittuiltu toisellemme koko päivä. Lopulta lähdimme  hakemaan pikaruokaa kaupungilta, koska kaapissa ei ole mitään syötävää, ja sunnuntaisin vain sikakalliit kaupat ovat auki. (Ja mä aion säästää nyt kaikki ylimääräiset rahat siihen siivojaan siltä varalta, että mies sairastuu eikä kykene siivoamaan.) Kotiin kävellessämme mietimme, että mikä helvetti meitä oikein vaivaa. Mies arveli, että ehkä me vaan aletaan kyllästyä toisimme. Minä siihen, että vastahan me mentiin naimisiin. Alkoi hihityttää.

Lisäsin tämän postauksen avainsanaksi seksi sen takia, kun sitä ei nyt ole. Tai kyllähän me yritettiin, mutta se viimeisin yritys, villi hotelliyö, kääntyikin navettatöiksi. Nyt kun mietinkin seksiä, mulle tulee ammuva lehmä mieleen.

Kuulin muuten juuri tutuilta, että ne saa lapsen syksyllä. En voinut olla tuntematta pientä vahingoniloa. Onnea vaan, tää on ihan vitun siistiä välillä.

Tunnisteet: , , , ,