Eriparitissit

Tajuin tänään olevani eriparitissinen nainen.  Sovittelin uusia alusvaatteita  ja huomasin, että keskinäinen kuppikokoni heittää kahdella. Toinen puoli roikkuu tyhjänä kangaspussina, toinen muistuttaa pientä sukkaa, jonne on työnnetty munakoiso. Tajusin samalla, että koko korreloi tässä tapauksessa ruoan määrään: vasen on ollut jatkuvasti suurmeijeri, oikea taas pientuottaja. Koitin googlettaa "yhden rinnan imettäjiä", ja löysin muutamia aiheeseen liittyviä keskusteluja vauva-lehtien sivustoilta. Mutta ennen tätä tämänpäiväistä ahaa-elämystä en ole aiheeseen törmännyt.

Mies on kuulemma huomannut kokoeron jo aikaa sitten, mutta ei hienotunteisuuteensa vedoten halunnut huomauttaa "ohimenevästä asiasta". En ole itse huomannut mitään. Mikä taitaa tarkoittaa sitä, että olen jatkuvasti aika helvetin väsynyt. Jos toinen käteni venähtää huomenna kolmimetriseksi, en varmaan huomaisi sitäkään.

Toivottavasti tilanne rauhoittuu, kun rintaruokinta aikanaan loppuu. Sellaisia "kahden kupin erikoisia" kun ei taideta myydä ainakaan normaalihintaisissa alusvaateliikkeissä. Enkä nyt viitsisi mitään tennissukkaakaan sinne tyhjään kuppiin tunkea.

Tunnisteet: , ,