Vähän hiljaista on...

Anteeksi nyt, mulla on kirjoitusvauhti ollut vähän ykkösvaihteella tässä viime päivät. Mutta nyt on oikeasti ollut ihan hyviä syitäkin! Viimeisen kahden viikon aikana

- sain ajokortin (Inssiopettaja tosin totesi, että mun pitää harjotella vielä "huomattavan paljon", eli en saa parkkeerata yksin tai ajaa yksin. Hän myös totesi että jos olisin ollut 16, en olisi päässyt inssistä läpi. Mutta koska olen jo 30, hän luottaa siihen että en kaahaile ja harjoittelen ensin miehen kanssa (mieheni on siis jostain syystä inssiopettajan tuttu, tämän siitä saa kun asuu pienessä maassa). Mutta tärkeintä on, että mun ei enää tarvi mennä naama punaisena ja rystyiset valkoisena tekemään uudestaan sitä ajokoetta. Ha.)

- menin naimisiin (Kävelimme farkuissa maistraattiin)

- järjestin juhlat/bileet yhdessä mun poikaystävän kanssa mun ja hänen suvulle ja meidän yhteisille ystäville. vedin viinaa aamukuuteen ja heräsin aamulla siihen kun tissit oli räjähtää "valkovenäläisistä". koittakaa itse käyttää rintapumppua kamalassa krapulassa. yyh.

- yritän pakata, me lennetään nääpiön kanssa Suomeen kuudeksi viikoksi ylihuomenna, eikä mulla ole vielä edes matkalaukkua

- houstaan parhaillaan kylässä olevaa isoäitiäni, joka ei osaa puhua englantia, mutta hän luulee että kaikki (myös Suomen ulkopuolella) osaavat suomea, varsinkin jos puhuu kovempaa ja hakkaa samalla kämmenellä pöytää. herttaista.

Ja nyt mun pitäisi vielä opetella kutsumaan poikaystävääni aviomiehekseni. Eli tässä on nyt vähän tekemistä. Kohta kyllä aktivoidun, kun pääsen Suomeen ja äitini pääsee vihdoin toimimaan virallisena lapsenvahtinani.  Eli palailen pian!

Tunnisteet: