Mihinkähän sitä mahtuisi?

Mulla on ollut sama paita päällä kaksi viikkoa putkeen. Hieman ällöä, eikö? Mutta kun tuolla kaapissa ei ole mitään, mitä voisi laittaa päälle ja joka myös mahtuisi päälle. Ne vaatteet, jotka eivät purista perseen ja tissien kohdalta, ovat erittäin epäkäytännöllisiä tässä nykyisessä, rintaruokinnan täyttämässä arjessa. Mekkoa on esimerkiksi äärimmäisen epämukava käyttää: pitäisikö se kääriä kaulalle ruokinnan ajaksi? Siinähän saisi kahvilan asiakkaat ihailla mun tissen lisäksi myös kaikkea muuta. Sitä paitsi mä ainakin jäätyisin.

Olen alkanut oikeasti muistuttaa soccer momia. Mulla on ponihäntä päälaella (jos hiukset on auki, ne on maidossa ja oksussa), jalassa trikoohousut (joustaa vatsan kohdalta) ja puserona virttynyt huppari (sen voi kääriä kätevästi ylös kun ipanalle tulee nälkä). Yök.

Yksi aamu kampasin tukkani auki kun olin lähdössä tapaamiseen. Mies kommentoi, että "kyllä noi sun hiukset on muuten tosi hienot kun oot kammannut ne". Siis hän yritti olla kohtelias, mutta meinasin suutuksissani heittää sitä vesilinulla.

Toisaalta mua ei huvittaisi lähteä ostelemaan uusia vaatteita muutaman kuukauden pirttihirmukauden kunniaksi. Rahanhukkaa. Ja mitään H&M:n halpisrättejä (ai niin, eihän täällä Islannissa edes ole H&M:ää, haha) en enää halua ostaa, ne menee pesussa kamalaksi. Mutta koska kestovaippailemme, niin ehkä niistä halpisräteistä voisi viiden käyttökerran jälkeen tehdä vaikka vaippoja...

Jos asuisin tropiikissa, voisin vetäistä päälle bikinit ja hulahulahameen. Ja saada vähän rusketusta - ruskea läski nyt vaan näyttää vaaleaa läskiä paremmalta.

Loppuispa tämä imetysaika jo, mää en enää yhtää jaksais.

*Kirjatärppi*

Kirjoitin aikaisemmin täällä Claire Castillonin Äidin pikku pyöveli -kirjasta, joka on helvetin hyvä.  Saman kirjailijan toinen suomennos, Pieni sydän jaksaa rakastaa on edeltäjänsä tavoin lyhyiden tarinoiden parhaimmistoja. Tuo Claire vaan osaa naputtaa sen läppärillä ihan hiton hyviä juttuja ja keksiä perverssejä henkilöhahmoja. Kieroja juttuja erilaisista parisuhteista. Jo pelkästään novellien nimet ovat yököttävän maukkaita: Vintissä viiraa, Yrittäjä vai palkollinen sekä Herätän kammoa.

[caption id="attachment_489" align="alignnone" width="189" caption="Kriipejä rakkaustarinoita. Onneksi en ole naimisissa Clairen kanssa."][/caption]

Tunnisteet: ,