Vauvassa ja aikuisessa on mielenkiintoisia eroavaisuuksia. On muutamia asioita, joita aikuinen ei voi vauvassa ymmärtää. - Ainoastaan silloi...

Näitä aikuinen ei ymmärrä

12.3.10 Satu Kommentteja: 4

Vauvassa ja aikuisessa on mielenkiintoisia eroavaisuuksia. On muutamia asioita, joita aikuinen ei voi vauvassa ymmärtää.

- Ainoastaan silloin voi nukahtaa hyvin, kun joku heiluttaa sänkyä puolelta toiselle.

- Vaikka vatsa on niin täynnä, että ruokaa valuu ulos leukapielistä, on ihan pakko saada vielä muutama hörppy lisää.

- Vauva painaa noin 4 kiloa. Aikuinen painaa noin 70 kiloa. Röyhtäyksen äänenvoimakkuus on kuitenkin yhtä suuri.

- Siisteintä ikinä on se, että joku pesee omaa paljasta takapuolta keittiön lavuaarissa.

- Mitä enemmän toimintaa ympärillä, sitä paremmin nukuttaa. Hiljaisessa autossa on mahdoton ottaa torkut. Auton liikkuessa ja musiikin soidessa alkaa kummasti väsyttää.

- Heti kun vaippa on otettu alta pois, täytyy kakata vähän lisää. Ja vielä vähän lisää. Ja vielä kerran! (Kokeilepa tätä nousemalla vessanpöntöltä kesken kriittisen hetken! Toista se ainakin kolme kertaa saman wc-käynnin aikana.)

- Kyllä, yöllä on siistiä syödä. Mutta herätessä yöllä syömään ja vessaan, tuntuu ihanalta mennä takaisin nukkumaan. Vauvasta taas on ihanaa herätä viideltä söymään, käydä vessassa ja äänellä sen jälkeen äänekkäästi aamuseitsemään.

- Kun kakat tulee housuun (vaippaan), alkaa hirveästi naurattaa.

4 kommenttia:

 1. Tarkastaja Rämänen3/12/2010 3:39 ip.

  Tähän täytyy kyllä sanoa, että mustakin siisteintä ikinä on se, että joku pesee mun paljasta takapuolta keittiön lavuaarissa ja kun kakat tulee housuun, alkaa hirveästi naurattaa!

  VastaaPoista
 2. :D:D EIIII, toi kolmanneks viimenen kohta :D

  VastaaPoista
 3. Tää oli hyvä, kiitos nauruista! :D

  VastaaPoista
 4. [...] in lapsellinen arki | Tags: vauva Vauvassa ja aikuisessa on mielenkiintoisia eroavaisuuksia. Tasapuolisuuden nimissä: on muutamia asioita, joita vauva ei voi aikuisessa [...]

  VastaaPoista

Mitä tuumaat?