Huippua, sain ihanasta Inahduksen kirjablogista testaukseen Vaippailmiö-kirjan. Siis asiaa kakasta ja pissasta! Jos täällä on muitakin kesto...

Asiaa kakasta

28.3.10 Satu Kommentteja: 5

Huippua, sain ihanasta Inahduksen kirjablogista testaukseen Vaippailmiö-kirjan. Siis asiaa kakasta ja pissasta! Jos täällä on muitakin kestovaippahörhöjä tai vaippa-asiasta kiinnostuneita, käykää lukeamassa arvioni kirjasta, se löytyy täältä. Ja jos kirja-asiat kiinnostaa, lukekaa ihmeessä blogin muitakin juttuja :)

Mä lähden nyt pyykkitupaan pesemään niitä puuvillavaippoja, ja koitan tällä kertaa olla unohtamatta pesuaineen.

5 kommenttia:

 1. Tai kokeile pyykkäystä a la Simon - se käytti huuhteluaineen sijaan vessanpesuainetta. Tralala.

  VastaaPoista
 2. No niin, vaatteistahan tuli sitten räjähtävän puhtaita :)
  (Vai miten ne niitä andy-wc-pesuaineita mainostaakaan...)

  VastaaPoista
 3. Haa, olipas hauska arvostelu! Pitää ehkä hankkia luettavaksi tuo kirja. Ehdin tosin jo viettää useammankin päivän yrittäen ottaa selvää kestovaippainfon tietotulvasta, ja hyyyyvin pitkän turhautumisen jälkeen pää alkaa seljetä. Miehellä ei tosin ole hajuakaan mistään, se luottaa siihen että kaikki selviää kun vauva tulee. Ehkä se vois lukea tuon kirjan.

  VastaaPoista
 4. Kiitti! Juu kirja oli kyllä havainnollistava, suosittelen! Mun mies ei osaa suomea mutta mä käänsin sille oleellisimmat kohdat. On muuten aika huvittavaa, että nyt kun mun mies tietää kestovaipoista jotain, se enemmän kuin mielellään kertoo niistä koko ajan kaikille muille, kenellä on lapsia. Sukumme kestovaippa-asiantuntija... :)

  Jotenkin kirjaa on konkreettisempi lukea kun nettisivuja, ja kirja kulkee laukussa hyvin mukana. Tuo vaippakirja on mukava läväyttää bussissa auki syliin, ja siitähän saa hyvän small talkin aikaan vieressä istuvan kanssa, hihi.

  VastaaPoista
 5. [...] Siitä voit lukea lisää täältä. Kestovaippojen kanssa emme ole tarvinneet edes  talkkeja tai [...]

  VastaaPoista

Mitä tuumaat?