70 kiloa ja seksileluja

Jaa-a. 31 raskausviiikko ja kolmas päivä (kävin tänään kätilöllä, siitä tarkka aikataulutiedotus). Painoin tänään 70,5 kiloa. Tiesin jo etukäteen, että seiskalla alkava numero tuntuu pahalta ja että se lävähtää siihen digitaalivaa'an näytölle viimeistään joulukuussa. Pikkumaista sievistelyä välittää tämmöisestä, mutta kun välitän niin välitän, ei voi mitään... Mieheni totesi olleensa 17 vuotiaana 70 kiloa. Mutta hän onkin melkein 185 senttiä pitkä - ei paljoa lohduttanut.

Oikeaan jalkaani on lisäksi tunkenut iso mustelma, ja se taitaa olla...suonikohju. Voi helvata. Arvatkaa miten mieheni koitti lohduttaa? "Se on ihan normaalia, mun äidilläkin on." Hei - äiti on yli 70-vuotias. Eikä sitä paitsi ole koskaan, ei missään tilanteessa hyvä asia verrata avovaimoaan/tyttöystäväänsä omaan äitiinsä. Se vaan on kertakaikkinen turn-off. Tästä lävähtikin sitten puoli tuntia hartijahierontaa. Meillä on nimittän sopimus, että kaikki yhden alkoholiannoksen ylittävät juomismäärät tuovat 10 minuuttia hierontaa per juoma. Näin kompensoidaan sitä, että minä en pääse nauttimaan mojitoista ja viinilasillisista. (Sitä paitsi tunnin hieronta on ihan oikeasti parempi juttu kuin kymmenen kaljaa ja kamala krapula.) Viime aikoina olen vähän venyttänyt sääntöjä ja vaatinut hierontaa kaikkein sammakoiden ja puoli"vittuiluiden" jälkeen. On toiminut ainakin tähän asti :)

Kätilö oli sitä mieltä että suonikohjut joko voi hävitä lapsen synnyttyä tai sitten ei. Kannattaisi kuulemma hankkia jotkut tukisukkahousut pitämään ylimääräisen veren poissa koivista. Miksi tätäkään kukaan ei voinut sanoa vaikka etukäteen? Luulin että tiukat sukkahousut tai sellaiset lentosukkien stay-up-mallit olisivat jotenkin haitalliset, koska ne puristaa. Mutta ei näköjään. Raskauden aikana hormonit kuulemma jotenkin muuttaa verisuonissa jotain "läppiä", ja siitä johtuen sydämeen päin virtaavaa verta pääsee "valumaan takaisinpäin", jota ei ns. normaalitilassa tapahdu. Ja sitten voi tulla näitä suonikohjuja. Joillekin enemmän, joillekin vähemmän. Joillekin ei ollenkaan. Riippuu kuulemma geeneistä. En ole nähnyt äitiä vähään aikaan, en tiedä onko sillä suonikohjuja. Pitäis varmaan kysäistä...

*Lukuvinkki*

Hei täällä voi menettää hermonsa maksutta: Aamulehden keskustelupalstalla käydään mielenkiintoista ja hermoja raastavaa keskustelua siitä, onko oikein, että K-kauppa tuo naisten seksileluja myymälöihinsä. Minusta se on ainakin ihan reilua - on se nyt terveempää myydä hieromasauvoja kuin niitä rasvaisia mistenlehtiä, joissa tädit pyllistelee lastenlehtien kanssa samalla hyllyllä.

Ja tässä toinen takuuvarma piristys päivään: Kauppalehdessä uutisoidaan WinCapitan pääjehun Kailajärven avustajasta, Petter Kavoniuksesta, joka uskoo päämiehensä älykkyyteen ja tämän kehittämään uuteen valuuttakauppaohjelmaan, joka tekee suuria voittoja käyttäjilleen. Siis mitä helvettiä? Onkohan tuo Kavonius ollut lausuntua antaessaan kännissä, vai onko tää joku erittäin myöhäinen aprillipila? Vai voiko tohtorintutkinnon suorittaneella todella vuotaa seula noin pahasti? Ihme juttu.

Tunnisteet: , , ,