Ihan tämmöinen pikkuinen pikapäivitys myöhäisiltaan. Tämmöisillä viikonmittaisilla akkaretkillä oppii yllättävän paljon kaikenlaista. Sell...

Pikaiset ohjeet seuramatkalle

3.9.18 Satu Kommentteja: 5

Ihan tämmöinen pikkuinen pikapäivitys myöhäisiltaan. Tämmöisillä viikonmittaisilla akkaretkillä oppii yllättävän paljon kaikenlaista. Sellaisia käytännön  seuramatkaohjeita, joista voi ottaa vinkkiä ihan tavalliseen arkeen. Olkaapas hyvät!


Huonekaverin kanssa kannattaa ihan ekaksi tehdä pierusopimus. Sovitaan, että molemmat saa ja molempien kuuluu piereskellä äänekkäästi, hartaasti ja ilman piilottelua. Eikä sitä sopimusta saa rikkoa missään olosuhteissa.

Pierua ei saa pidättää, koska silloin se nousee päähän.

Pierua ei saa pakottaa. Lopputulos on kuitenkin p*skaa.  

Kun laittaa talkkia pyllyyn (juu nou, kun paljon ratsastaa se on aika välttämätöntä), voi sitten myöhemmin iltapäivällä päästellä perunajauhoja.

Jos pieree makuupussissa, kannattaa sulkea pussin suu visusti ja avata se seuraavan kerran  ahtaassa vuoristomökissä. Sitä kutsutaan viihteeksi. Eikä kukaan huomaa, että hikiset ratsastuskengissä hautoneet sukkasi haisee kuolemalle.


Pierujututko jotain äijien hommia? Ei tod.

5 kommenttia:

 1. Joka pierunsa salaa, salaa muutakin!
  Tai jotain vastaavaa
  Eeva

  VastaaPoista
 2. Ihana islantilainen pierukulttuuri, ihan missä ja milloin vaan. ❤❤❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei säästellä sanoja eikä pieruja, reilu meininki!

   Poista
 3. Otin käytäntöön ilman sopimuksia bussiin mennessä Herttoniemen metroasemalla. Yksi setä katsoi aika pitkään tämmöstä vanhenpaa rouvaa...

  VastaaPoista

Mitä tuumaat?