Kysy mitä vain Islannista

Kuinka paljon islanninhevonen maksaa? Mistä haetaan työttömyystukea? Minne tehdään osoitteenmuutosilmoitus? Mistä löytyy Islannin suurin metsä? Entä minne kannattaa mennä telttailemaan, jos haluaa vaeltaa, kylpeä kuumavesilähteissä eikä nähdä muita turisteja? Kuinka paljon islantilaiset syövät vuodessa hevosenlihaa?


Saan viikoittain, välillä jopa päivittäin, aivan mahtavia kysymyksiä Islannista. Niitä tipahtelee eri blogijuttujen kommentteihin, Facebookiin, Instaan ja välillä sähköpostiinkin. Vaikka kyselyjä tulee aika paljon, yritän silti vastata jokaiseen. Näitä on oikeasti tosi hauskaa saada. Vilpitön kiitos siis siitä, että luotatte mielipiteeseeni ja kyselette kaikenlaista. Tykkään!

Ajattelin tehdä näiden kysymysten lähettämisen hieman helpommaksi ja perustan siksi tällaisen oman postauksen, jonka tallennan myös tuonne blogin sivupalkkiin (mobiilissa se näkyy kun skrollaat alaspäin).

Tämän postauksen perään saa laittaa mitä tahansa Islantiin liittyviä kysymyksiä. Vastaan niin pian kuin pystyn ja ohjaan eteenpäin oikeille lähteille. Jos en tiedä enkä osaa auttaa, kerron senkin. 

Mikki on siis auki. Kyselkäähän pois.

Jos sinua kiinnostaa Islannin-matkailu, kannattaa tutustua kirjoittamaani Tripsteri Islanti -matkaoppaaseen netissä. Verkko-oppaasta on olemassa myös tuhdimpi kirjaversio, kirjoittamani Islanti-matkaopaskirja, jota saa mm. Suomalaisista ja netissä esim. Adlibriksestä.

Jos taas mielit Islantiin töihin ja asuman, kannattaa tutustua tähän Töihin Islantiin -juttusarjaan.

Tunnisteet: