Vetäisen vielä pari sprinttipäivää kaupan kassan takana. Sen jälkeen vaivun muutaman päivän mittaiseen koomaan ja pidän läppärin kannen ki...

Ja vuoden onnistunein joulukorttikuva on....

23.12.16 Satu Kommentteja: 7

Vetäisen vielä pari sprinttipäivää kaupan kassan takana. Sen jälkeen vaivun muutaman päivän mittaiseen koomaan ja pidän läppärin kannen kiinni. Luvassa on perheen kanssa sekoilua, kirjoja, viiniä, lahjojen availua ja yleistä ihanaa möllöttelyä Pohjois-Islannin maisemissa. 

Teidän kaikkien jouluiloksi otimme kotona pienen kuvasarjan. Esikoisen ja minun idea oli tehdä joulusatu tonttu-pitkäsäärestä, jolla on juuri saanut aikuisten hampaat, ja hänen suloisesta lemmikistään, herkkuja rakastavasta "jyrsijästä", jonka häntä lainattiin toppapuvun kauluksesta. Kuopus ei ole halunnut luopua hännästään saati hatustaan pelleilypäivämme jälkeen ja minä räkätän esikoisen kanssa yhä edelleen näitä kuvia katsellessamme. Kyllähän siitä melkoinen joulusaaga tuli. Tyypit, palataan vuoden lopussa! Viettäkää jokainen juuri sellainen joulu, joka tämän hetkiseen elämäntilanteeseen parhaiten sopii. 

Mahdollisimman hyviä päiviä kaikille ja hyvää joulua! 

7 kommenttia:

 1. Ihanat joulukuvat tytöistä!
  Oikein ihanaa joulun aikaa koko perheelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin, Sari!
   Tällaiset vähän tärähtäneet kuvat ovat juuri sitä arkikuvien parhaimmistoa. :D

   Poista
 2. Hyvää joulua! Hauskat kuvat. Suloinen jyrsijä taisi eläytyä kunnolla rooliinsa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin, hvää joulua! Tätä leikkiä olisivat lapset jaksaneet vaikka miten pitkään. Esikoista nauratti kuopus, joka ilahtui murokulhosta niin että hän päätyi olemaan vähän aikaa jopa ihan paikallaan..

   Poista
 3. Ahaha ihanat kuvat! Oikein leppoisaa joulua sinne :)

  -Johanna

  VastaaPoista
 4. Hih, ihanat muksut <3 Rentouttavaa Joulua!

  VastaaPoista

Mitä tuumaat?