Islannin jalkapallomenestyksestä on puhuttu viime päivinä paljon. Mutta älkäämme unohtako Suomea!! Suomella on nimittäin todella hyvät m...

Islanti kannustaa Suomen jalkapallon MM-kisavoittoon!

30.6.16 Satu Kommentteja: 8

Islannin jalkapallomenestyksestä on puhuttu viime päivinä paljon. Mutta älkäämme unohtako Suomea!!

Suomella on nimittäin todella hyvät mahdollisuudet pärjätä jalkapallon MM-kisoissa vuonna 2018.

Islanti oli vuonna 2010 FIFAn listalla rankattu maailman 122. parhaimmaksi jalkapallojoukkueeksi. Suomi oli silloin samalla listalla sentään sijalla 83. Jestas!

Suomi voi siis aivan hyvin pärjätä jalkapallon MM-kisoissa 2018. Ainakin islantilaiset ovat sitä mieltä:


PS. Sitä paitsi - tärkeä yksityiskohta - Suomen jalkapallomaajoukkueella on Islannin tapaan ruotsalaisvalmentaja, jonka etunimessä on neljä kirjainta ja joka päättyy s:ään. Tässä on kuulkaa menestyksen resepti nyt käsissä.

8 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaahas. Yritin editoida kommenttiani ja epähuomioissani sitten tuhosin sen. Siis Ihanan energinen Satu, pätkä sai hymyn suupieliin. Mutta sanoitko pätkän lopussa TE suomalaiset?,;)

   Poista
  2. No JOO, koska puhuin suomalaisille siellä Suomessa :D Mun mielestä suomalainen voi voittaa ihan yhtä usein kuin islantilainenkin, lisää vaan kaasua!

   Poista
 2. Loistava pätkä Satu, nää sun videot sen kuin paranee! Osta vaan hyvä mikki vielä jooko, Islannin tuuli ei ole yhtään niin kaunista kuunneltavaa kuin sun ääni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Juuri siksi tekstitykset :D

   Mut joo, mikin kyllä tartten, sillä täällä tuulee aina, hehe. Ois mahtavaa löytää joku jota ois helppo käyttää tän mun mahtavan iPhone-kuvauskaluston kanssa.

   Poista
  2. Kysy siltä mikäsennimiolikaan joka veti SBM:lle sen koulutuksen? SIllä oli tosi paljon just iPhonelle hyviä suosituksia! Yksi oli ainakin tämä, jolle ehkä saatoin vähän nauraa:
   http://en.rode.com/accessories/deadkitten

   Tämä kai kans tosi hyvä:
   http://en.rode.com/microphones/smartlav-plus

   Poista
  3. Tsadaa, kiitos paljon! Mulla tosiaan on se ppt-esitys jossain. Olin jo unohtanut...

   Poista

Mitä tuumaat?