Mun arkipäivä - jaa myös omasi

Sain huikean idean! Oon Snapchatissa (satu_reykjavik). Lörpöttelen sinne välillä kaikenlaisia arkikuulumisia päivän säätilasta alkaen. Etsin sukkia, avaudun politiikasta. Mitä milloinkin. Seurailen satunnaisesti noin pariakymmentä tyyppiä ja oon alkanut käyttää kanavaa myös chättinä, jos on pitänyt jakaa jotain hetkeen liittyvää toisen snäppääjän kanssa. Viimeksi lentokentällä sovittiin yhden kaverin kanssa treffejä, että osuttaisiin samaan kahvilaan ennen lennolle lähtöä.
  
Snäppäily on mulle aika epäsäännöllistä puuhastelua. Aika monet ovat kuitenkin alkaneet snäpin yksityisviesteissä kysellä, miltä Islannissa näyttää ja millaista täällä on arki. No mä ajattelin näyttää teille jakamalla mun arkipäivän. Täysin editoimatonta videokuvaa työssäkäyvän mutsin arjesta Reykjavikissa huomenna torstaina aamusta iltaan. #munarkipäivä

Uteliaana sieluna mäkin haluaisin nähdä arjen kertomuksia teiltä. Jos oot snäpissä, ootko messissä? Heitä tähän kommenttiboksiin snäptunnuksesi niin klikkaan sut kaveriksi.

Tunnisteet: