Täytin pari viikkoa sitten 36. Lapsia on kaksi. Auto ja asuntolaina. Käsilaukusta löytyy käyntikorttikotelo. Mutta vieläkään osaa käyttää h...

Hiomattomia korulauseita

17.1.16 Satu Kommentteja: 11

Täytin pari viikkoa sitten 36. Lapsia on kaksi. Auto ja asuntolaina. Käsilaukusta löytyy käyntikorttikotelo. Mutta vieläkään osaa käyttää hajuvettä tai omista jakkupukua. Yhden uuden kokeilun ajattelin kuitenkin tämän uuden elämänvaiheen kunniaksi tehdä. Kokeilla koruja. Kävimme miehen kanssa eilen maaseudulla teatterissa ja vietimme ensimmäistä kertaa hyvin pitkään aikaan yhteisen kahdenkeskeisen vapaaillan ja -yön (voi pojat!). Sen kunniaksi pistin korut korvaan ja ketjun kaulaan. Ja hei: näytti tosi kivalle!

Suuret kiitokset siskolle, joka toi minulle nämä akvamariinikorut Afganistanista edellisjouluna lahjaksi. Tykkään, että koruissa on käytetty hiomattomia ja keskenään erikokoisia kiviä. Lopputulos on siro, mutta särmikäs. Tyylikäs, mutta ei puunattu. Juhlava, mutta ei niin blingbling että sokeutuu. Ihan täydellinen.

11 kommenttia:

 1. Tosi hienot. Ja mahtavaa, että pääsitte viettämään yhteistä iltaa ja yötä ulos. Se on tosi tärkeää! Me päästään noita öitä viettämään yhdessä ihan liian harvoin, koska turvaverkot ovat niin kaukana. Ne vasta mahtavia ovatkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Meillä on kaikki turvaverkot yhdessä korissa: anopin varassa. Muutoin olisi toooosi hiljaista järjestää mitään kahdenkeskeistä aikaa, kun munkin perhe asuu muualla. Tai sitten pitäisi ehkä harkita sitä au-pairia tai iltoihin ja viikonloppuihin ajoittuvan lastenhoitokeikkojen hankkimista.

   Poista
 2. Hienot korut! Mutta jos minulla olisi sisko Afganistanissa, pyytaisin hanelta lapis lazuli kivin koristeltuja koruja. Sen upea syvan sininen vari on todella minun makuuni. Vinkkina vaan, jos tykkaat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun piti oikein googlaa, että mikä tuo lapis lazuli on - komealta näytti nekin!

   Poista
 3. Vau! Sulla on niin kuuma mies, että kannattaakin välillä panostaa noihin kahdenkeskisiin aikoihin. ;) hih

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tirsk, olen kanssasi täsmälleen samaa mieltä :)

   Poista
 4. Hei himolukija! Laitoin sulle haasteen blogiini! Oon niin innolla seurannut Facessa yhtä kirjahaastetta, että et haluan sen blogeihinkin.

  Löytyy täältä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeah, KIITOS! Ei koskaan liikaa kirja-asiaa. Käyn heti väijymässä.

   Poista
 5. Iloiset onnittelut ja tsemppiä ikäkautesi haasteisiin: lainaerien lyhennyksiin, lasten kasvatukseen... :D Kaunis koru ja sopii niin hyvin sulle: sopii suuriin vihertäviin silmiisi sekä luonnolliseen, hiomattomaan tyyliisi. Olet kaunis!

  VastaaPoista

Mitä tuumaat?