Mádara-hoito talviselle paperi-iholle

Olen viime aikoina havahtunut siihen, että ihoni on talvisin todella kuiva. Siis niin kuiva, että siitä voisi taitella origameja. Otsasta kaulaan asti kutisee, kiristää ja poskea silitellessä kuuluu ihan rehellistä rahinaa. Joten eipä olisi voinut parempaan saumaan tulla tämä yhteistyö: sain testattavaksi Mádaran kuivapuristettua kasvoöljyä.

                                                                                           Yhteistyössä Mádara ja Suomen Blogimedia

Valitsin Mádaran kasvoöljyistä sen kaikista kuivimmalle ja kiristävimmälle iholle tarkoitetun tuotteen, Soothing Hydrationin (46 €), joka lupaa kosteuttaa kuivimmankin ihon. Kyseinen kasvoöljy sisältää mm. mansikan, puolukan ja mustaherukan siemenistä kylmäpuristettua öljyä. Otin tuotelupauksesta mittaa ja tein pienen testin. Uitin naamavärkkiäni tässä öljyssä lähes kolmen viikon ajan enkä käyttänyt kasvoille sinä aikana mitään muita voiteita tai öljyjä.

Katjakin kokeili tätä samaa eliksiiriä ja totesi sen riittoisaksi. Oma ihoni on ollut ilmeisesti paaaaljon kuivempi, sillä se hörppäisi kolmen viikon aikana pullosta yli puolet. Eniten öljyä meni kahden ensimmäisen viikon aikana, jolloin sivelin öljyä kolmesti päivässä. Janoisan alun jälkeen vauhti on vähän hidastunut. Nyt on riittänyt ohut öljykerros aamuin ja illoin. Superrohtuneille huulilleni levitin ensimmäisen viikon ajan Mádaran DD Nokkosvoidetta, jonka terästin tällä öljyllä.

Omasta mielestäni ero kolmen viikon takaiseen on huomattava. Origamia tästä naamasta ei enää saa. Pesun jälkeen ihoa ei kiristä, eikä rapsutellessa kuulu rapisevaa ääntä. Edistystä! Viikon hoitokuuri huulille riitti ja nyt ne tuntuvat ja näyttävät taas jokseenkin tavallisilta. Otin videokuvaa ennen ja jälkeen. Kuvasin ensimmäisen pätkän kolmisen viikkoa sitten ja jälkimmäisen eilen.
Talvi-iho, ennen kosteuttavaa öljykuuria (Mádara, Soothing Hydration).

Talvi-iho 2,5 viikon öljyhoidon jälkeen (Mádara, Soothing Hydration).

Mádaralta on muuten tullut hauska joulupakkaus: lintulauta! Nokkostuotteita sisältävän laatikon voi nimittäin käyttää uudelleen laittamalla sen puuhun roikkumaan. Ohjeet lintulaudan tekemiseen löytyvät laatikosta. Et tarvitse pakkauksen lisäksi kuin pätkän kestävää narua ja jyviä linnuille. Ennen kuin ripustat laudan roikkumaan, poista toki sen sisältä tuotteet: pieni Nokkosvoide ja pullollinen Nokkossuihketta (näistä tuotteista löytyy tarkemmin juttua synnytysosastolta). Joulupaketin hinta on parikymppiä.

Pahvipakkauksen uusiokäyttö lintujenruokintapaikkana on hauska idea, mutta Islannin tuulissa se ei kyllä toiminut. Kahden tunnin kuluttua puussa nimittäin roikkui enää pelkkä naru... Kävin poimimassa laatikonjämät maasta ja vein pahvinkeräykseen. Linnut kävivät nokkimassa jyvät maasta, ja tieytsti alakerran naapurin kissa tuli niitä väijymään. Se on onneksi niin pulska ja laiska, että aikomus jäi katseluasteelle.


Tunnisteet: , , ,