Vaaleanpunainen kaappi

Meidän perheessä on yksi, jonka mielestä on upeaa kiertää tavarakirpputoreja. Mun mies! Mä katselen mieluummin katalogeja netistä ja luen sisustusblogeja, kun taas ukko myllää käytettyjen tavaroiden markkinoilla, kääntelee kirjahyllyjä ja koputtelee hyllyjen kansia. Se on kyllä kieltämättä tehnyt meille kotiin monta hienoa hankintaa, joita ei olisi kaupoista löytynyt. Kiitos sen kirppisnenän ja viitsimisen, meillä on keittiössä täydellinen vihreä astia-/kuivaruokakaappi, olohuoneessa ruskea puuarkku elektroniikkaroinan säilytykseen ja vaippapöydän vieressä mosaiikkikoristeinen pikkupöytä minityötasona.

Nyt tässä kirppishulluudessa on kuitenkin otettu yksi merkittävä askel eteenpäin. Se on nimittäin ruvennut tuunaamaan!

Esikoinen tarvitsi kipeästi huoneeseensa vaatekaappia, koska edellinen vaatesäilö, vaaleapuinen lipasto meni mörssärille hoitopöydäksi. Ensimmäinen idea oli lähteä kirppikselle. Ja sieltä kaikuvan ja pölyisän hallin kauimmaisesta nurkasta löytyi kamalan värinen kapea hyllykkö, ilmeisesti alunperin kirjahyllyksi tarkoitettu kaappi. Puoliso kantoi kaapin autoon ja sieltä meidän autotalliin rempattavaksi.

Muutama hylly lähti yläosasta pois, tilalle laitettiin putki henkareille, sitten vähän hiekkapaperia ja maalikauppaan.

Ihan pätevä vaatekaappi siitä tuli! Laatikoissa on paljon tilaa ja matsku on niin painavaa, että kaappi pysyy pystyssä ilman seinään kiinnittämistä. Sinne mahtuvat kaikki viisivuotiaan vaatteet, harrastuskamat ja osa leluistakin.

Värivalintahan ei tullut yllätyksenä. Esikoinen kun sai lähteä itse mukaan maaliostoksille. Ja saihan siinä mutsikin yhden vapaan illan, kun nuo päättivät maalata kaapin kahdestaan. On tämä sistaminen sitten kivaa!
Tunnisteet: