Anna joululahjaksi seikkailu

Marraskuu lähenee loppuaan (selvisimme hengissä, huh) ja joulu lähenee (hurraa!). Omia suosikkilahjojani ovat aina olleet kirjat: printatut, sähköiset ja äänikirjat kaikki samalla viivalla. Dekkaria, syvällisempiä tarinoita, oivaltavaa mutta viihdyttävää asiaproosaa mistä tahansa aiheesta ja ehkä joku hc-tietokirjojakin, jos aihe vain kiinnostaa. Hyvät lastenkirjatkin ovat enemmän kuin tervetulleita - niitä on hauskaa lukea esikoiselle.
Tästäpä oiva aasinsilta pieneen mainokseen! Vuoden 2015 matkakirjaksi valittu kirjoittamani Islantilainen voittaa aina on nyt mahdollista tilata kauttani joululahjakirjaksi hintaan 29 €. Tavallisesti myyn itse kirjaa vain ulkomaille ja annan kivijalka- ja verkkokirjakauppojen hoitaa myynnin Suomessa. Näin joulun lähestyessä haluan kuitenkin tarjota kirjaa omistuskirjoituksella myös suomalaisille ostajille.

Mitä? Oiva joululahja matkakirjoista, Islannista, tarinoista tai arjen seikkailusta kiinnostuneelle kirjojenystävälle: Islantilainen voittaa aina - omistuskirjotuksella, tietysti. Halutessasi kirja tulee valmiiksi lahjapakettiin käärittynä.

Mitä maksaa? 29 € sisältäen postikulut, paketoinnin, omistuskirjoituksen ja pienen islantilaisen yllätyksen.

Miten voi ostaa? Tilauksen voi laittaa sähköpostilla: satu (ät) suomi (piste) is. Tilaus on jätettävä postin aikataulujen takia ennen 12.12.

PS. Kirjaa saa tilattua Suomeen 19 euron hintaan Adlibriksestä*, mutta siihen ei siis sisälly omistuskirjoitusta tai sitä pientä islantilaisylläriä ;-)

*) Affiliate-linkki

Tunnisteet: