Design-ale: Ivana Helsingin mekko

Uusi myymälämme otti osaa viime viikonlopun ostoskeskuksen hulinaan, Kringlukastiin. Myimme markkinapäivien takia kaikki tuoteet 30 prosentin alella. Huh, kyllä oli kiirettä, kun islantilaiset hamstrasivat Muumi-mukeja ja mekkoja.
Design-harjoittelijamme Jenni nättinä Halme-mekossa.
Yksi mekko jäi Ivana Helsingin rekkiin ja ajattelin nakata sen myyntiin tänne blogin puolelle (tosin yli 30 prossan alella, heh). Eli nyt olisi mahdollisuus ostaa Ivana Helsingin vaaleankeltainen Halme-mekko (koko 44). Mekko on osa tänä kesänä ilmestynyttä Moomin-mallistoa. Mekko on tyylikkäästi Muumi. Tämä on ihan tavallinen mekko, mutta väittäisinpä, että siinä on aineksia myös varsin kivaksi raskausmekoksi: malli on väljä ja vyöllä pystyy hyvin säätämään kokoa. Kevyt päällä, mikä ei tämän mekon osalta tarkoita läpinäkyvää (en ymmärrä vaatteita, joka päälle puettuna näyttää myös alusvaatteet). Pituus olkapäästä helmaan 93 senttiä.

Hinta 145 € postikuluineen. Jos kiinnostuit, katso tarkemmat tiedot ja osto-ohjeet design-alesta ja jätä ilmoituksesi ostohalukkuudestasi sinne. Kiitoksia!

Tunnisteet: ,