Mummo meni Snapchatiin

Snapchat on kuulemma ensisijaisesti teinien kansoittamaa tonttia, jossa alle kaksikymppiset lähettelevät toisilleen rakeisia videopätkiä ja sutaisten otettuja hassuja kuvia. Kolmevitosena edustan palvelun mummokerhoa ja olen ihan pihalla siitä, mitä siellä kuuluu tehdä. Yhtä pihalla kuin puutavarakaupan itsepalveluosastolla, missä pitäisi tietää, mitä eroa on hiotulla rimalla ja lakatulla lankulla. Ja juuri siksi päätin mennä Snapchatiin hortoilemaan - yhtä haahuilua nämä lähikuukaudet sohvan, jääkaapin ja kylpyhuoneen parissa ovat joka tapauksessa.

Sekalaista perhe-elämää Reykjavíkissa löytyy siis nyt myös Snapchatista. Tunnukseni on sama kuin Instassakin eli satu_reykjavik.

Jos arjen sekoilu kotisohvalta kuulostaa sisällöltä, joka kiinnostaa, tervetuloa sinne. Ajattelin viihdyttää itseäni pölöttämällä palveluun editoimatonta videokuvavirtaa ja niitä tärähtäneitä bad hair day -otoksia, joita ei kehtaa Instagramiin laittaa. Sen lupaan, etten laita lähiotoksia kakkavaippojen sisällöstä.  Tai järkytä alastonkuvilla.

Tunnisteet: