Vaatekaapista löytyy tasan kaksi alaosaa, jotka mahtuvat vielä päälle. Legginsit ja legginsit. Koska tässä kohtaa raskautta ei enää vaattei...

Raskausajan vaatteet: laukku

3.8.15 Satu Kommentteja: 14

Vaatekaapista löytyy tasan kaksi alaosaa, jotka mahtuvat vielä päälle. Legginsit ja legginsit. Koska tässä kohtaa raskautta ei enää vaatteilla tai säärillä koreilla, oli seuraava luonnollinen raskausajan vaatehankinta asuste. Ostin uuden laukun! 
Nyt elokuussa esittelemme islantilaisille uuden liikkeemme myötä muutamia uusia suomalaisia design-brändejä. Valikoimamme laajenee mm. LUMIn Supermarket-laukuilla, jotka saapuivat Islantiin viime viikolla. Olen monesti ihaillut näitä laukkuja, ja tilausta tehdessämme huomasin tilaisuuteni tulleen. Ostin itselleni konjakinvärisen Supermarketin (large).

Se on ihana ja se tuoksuu nahalle. Laukkuun mahtuu vaivatta kaikki päivän aikana tarvittava: läppäri, puhelin, laturi, lompakko, kirjanpito, eväät ja varakengät.

Jaa että miksikö tämä on äitiysvaruste? Noh. Siitä tulee vauvan synnyttyä vaippakassi. Supermarketin saa irroitettavien (ja muunneltavien) kahvojen takia pirun kätevästi roikkumaan lastenvaunujen ohjaustangosta. 
Halpahan tämä ei ole, mutta harvemmin design-tuotteet ovat. Yritän unohtaa, että maksoin tästä vaippakassista melkein saman verran kuin kaikesta muusta vauvaroinasta yhteensä. Mutta toisaalta voin lohduttautua sillä, että aina ottaessani laukun mukaan kaupungille teen oikeastaan markkinointityötä. Tuote on tärkeää saada potentiaalisten ostajien näkyville mahdollisimman usein. Niinpä pistin laukun verovähennyksiin. Islantilaisen kirjanpitäjäni mielestä se oli ihan itsestäänselvä juttu - menee kuulemma kätevästi markkinointikuluihin. Kyllä vaan on asiantunteva kirjanpitäjä kullanarvoinen juttu. Nyt on minullakin kaunis laukku.

14 kommenttia:

 1. Nerokasta! Ja toisin kuin useimmat vauvakamat, tuota voi käyttää vielä myöhemminkin. Ellei siihen vauva-aikana ole ehtinyt kyllästyä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on! Pitkä käyttöikä, ja nahka vaan paranee käytössä :)

   Poista
 2. Mun mielestä kolmesataa rahaa designnahkalaukusta on ihan kohtuullinen määrä, itse ostin juuri ei-designnahkalaukun kahdellasataa. Ajattelin, että ei näitä joka viikko ostella, ei edes joka vuosi, joten menköön.

  Tuo onkin hyvännäköinen laukku, tyylikäs ja yksinkertainen, kestääpi aikaa.

  -Anna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei tosiaan ole laukku kalleimmasta päästä, vaikka kolme sataa onkin paljon rahaa. Ja onhan se tosi siistiä että tämä on suomalaista designia :)

   Poista
 3. Oi Lumin laukut on vaan niin ihania - ja kengät. :)

  Anni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Kivaa nähdä, mikä näiden vastaanotto on Islannissa :)

   Poista
 4. Hyvä sijoitus ^_^ saisikohan sen verovähenkyksiin 😉

  VastaaPoista
 5. Mulla on musta XL hoitolaukkuna ja hyvin toimii! Ostin sen tosin jo aiemmin muuhun käyttöön, mutta näemä se sopii vaunujen kaa yhtä hyvin kuin jakkupuvun ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä mietin jonkun aikaa largen ja xlargen välillä. Päädyin sitten tähän largeen kun ihastuin pystyasentoon. Mutta on ne XL-laukutkin kyllä ihan törkeen hienoja. Eikä hintaeroakaan ole ihan kamalasti.

   Poista
 6. Apua! Olen etsinyt sopivaa tietokone/käsilaukku/lentolaukkua ja nyt se melkein löytyi. Ongelma vaan, että torstai-aamuna lento eli eihän tässä millään ehdi enää Helsinkiin. Pitää yrittää löytää joku muu jälleenmyyjä. Tuo näyttää hyvältä ja olisi hauska saada se mukaan. (Ja vaikka yritys kuinka lupaa lähettää laukut minne vain, niin en usko että meille päin kannattaa lähettää kun postit on mitä on…)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkäpä se olisi tässä :) Lumilla on jälleenmyyjiä ainakin Japanissa ja Berliinissä. Mutta ilmeisesti kohdemaasi on jossain vähän eksoottisemmassa paikassa?

   Poista
  2. Nepalista tuskin jälleenmyyjiä heti löytyy. :) Enkä tämän maan postiin luottanut 100% ennen maanjäristystä ja ehkä hitusen vähemmän nyt järistysten jälkeen.
   Mutta ehdin löytää omani, ei ollut tuo malli, vaan Jutta. :)

   Poista
 7. Hieno on mutta ei kait kovin ergonominen...? Jos tuossa kantaa vähänkään painavia asioita (läppäri, vesipullo) niin luulisi että hihnojen nahka venyy käytössä? Itsekin olen xl-kokoisten laukkujen kannattaja ja käytössä on Mifukon joku isompi olkakassi, johon ompelutin suutarilla nahkaisen olkahihnan alle sellaista mustaa nauhaa koska siihen asti olkahihna vain venyi ja venyi. Ei kovin ergonominen omakaan laukkuni, mutta käytän vain jos olen liikkellä pyörällä/autolla ja ulkonäöstä kyllä tykkään.

  VastaaPoista

Mitä tuumaat?