Ka uppamme joulunjälkeinen ale on loppumetreillä. Löysin rekistä viimeisten mekkojen seasta yhden ihanan Ivana Helsingin koltun, jonka ajat...

Design-löytö: Ivana Helsingin mekko

30.1.15 Satu Kommentteja: 2

Kauppamme joulunjälkeinen ale on loppumetreillä. Löysin rekistä viimeisten mekkojen seasta yhden ihanan Ivana Helsingin koltun, jonka ajattelin laittaa myyntiin tänne. Sillä tämä nyt vaan on niin upea, eikä vähiten siksi, että se on violetti. Piper on puuvillamekko. Yhdistelmällä lyhyt helma ja korkea pystykaulus ei voi mennä vikaan. Maltilliset puhvihihat ulottuvat ranteen ja kyynärpään puoliväliin. Koko 40 on reilu, sillä malli on leveähkö (kainaloiden alta leveys edestä 60 cm). Hinta on 125 € postikuluineen (50 %:n alennus). Jos kiinnostuit, katso tarkemmat tiedot ja osto-ohjeet design-alesta ja jätä ilmoituksesi ostohalukkuudestasi sinne. Kauppias kiittää!
Ivana Helsingin Piper-mekko. Koko 40, hinta 125 €. Kuva: Ivana Helsinki

2 kommenttia:

  1. Oiiih... tuo on kyllä ihana! Ivanalla oli taalloin netissä joku arvonta, jossa voi voittaa sen mekon jota äänesti. Minä äänestin tätä, mutta arpa ei osunut kohdalle. Oh well, kivaa viikonloppua! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on! Ja sit kun toi matsku ei rypisty silleen rumasti. Eli ei tarvita silitysrautaa (mulle ehdoton valintakriteeri...)

      Poista

Mitä tuumaat?