aimme upeita uutisia fyssarilta: hevosonnettomuuden kolhima vuorikiipeilijä taitaa toipua ihan entiselleen. Kesäkuun alussa onnettomuuden s...

Pieniä askelia ja hevosenaskelia

8.8.14 Satu Kommentteja: 17

Saimme upeita uutisia fyssarilta: hevosonnettomuuden kolhima vuorikiipeilijä taitaa toipua ihan entiselleen. Kesäkuun alussa onnettomuuden sattuessa olin viiden sekunnin ajan varma, että hän on kuollut. Sen jälkeen epäilin halvaantumista. Viimeiset kaksi kuukautta olen elänyt ikävä tunne mahanpohjassa. Toipuuko se, vai eikö se toivu. Elämä on niin pienistä sattumista kiinni.  Lantio siis räsähti rikki kuudesta kohtaa (eikä kolmesta, kuten aikaisemmin kirjoitin), mutta leikkausta ei tarvittu, koska murtumissa luut eivät olleet liikkuneet paikoiltaan. Kiitos hyvän onnen ja vahvojen tukilihasten. Viime viikot on odotettu, toivuttu ja toivottu.

Onni olikin mitä suurin, kun eilen aamulla kotoa töihin lähtiessämme mies jätti kainalosauvat eteiseen ja käveli ulos omin jaloin. Hitaasti, mutta käveli kuitenkin. Lapsenkaan riemulla ei ollut rajoja: "Isiii, nyt mä voin istua taas sun sylissä!"

Näiden erinomaisten uutisten siivittämänä tekee mieli julkaista muutama islanninhevoskuva viimekertaiselta hevosreissultamme. Mukana pari vanhempaa otosta neljän vuoden takaa. Tykkäämme kaikki hevosista paljon edelleen. Ihanaa viikonloppua!
Kaikki kuvat: Björgvin Hilmarsson

17 kommenttia:

 1. Melkoinen onnettomuus :/ Mutta hienoa, että toipuminen on hyvällä mallilla! Upeita kuvia. Haaveissani siintää issikkavaellus Islannissa.

  VastaaPoista
 2. Hienoja uutisia siis! Eikä noissa kuvissakaan ole kyllä moittimisen varaa. ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaahas, tuli sitten hymiön sijaan joitain hämäriä kysymysmerkkejä. :D

   Poista
  2. Kiitos, Korpikissa!

   Poista
 3. Yhyy, tälläisiä ei saisi koslaan luke... Ikävä islantiin aina tulee, kun katsookin kuvia. :( (olin tänä kesänä ekaa kertaa töissä 2kk) <3

  VastaaPoista
 4. Hienoa kuulla miehen toipumisesta!

  Ja noita kuvia, voi.. olen ratsastanut pienenä issikoilla, kun tädin työpaikalta niitä löytyi. Joskus yläasteen jälkeen alkoi olla liian vanha heppatytöksi, olisi pitänyt vähintään vuokrata sellainen, että tallilla asuminen olisi ollut suotavaa. ;) Ehkäpä sitten taas kun pienimmäinen pääsee yli heppapelostaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Spatz! Issikat ovat ihania, tykkään kovasti. Olen sydämeltäni hevostyttö, vaikka talleilla ei olekaan tullut hengattua 24/7 sitten lukiovuosien...

   Poista
 5. Hienoja uutisia teidän perheessä!

  VastaaPoista
 6. Vau, ihan mielettömän kauniita kuvia! Varsinkin kuva 6 hepoista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö olekin... Miehellä on hyvä ote kamerasta.

   Poista
 7. Issikat on kyllä loisto-otuksia, toivottavasti pääsis joskus vaellukselle myös Islannissa. Miten muuten, järjestetäänkö turisteille vaelluksia vain kesäaikaan vai onko talvisella Islannin matkalla mahdollisuus päästä pollen selkään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päivävaelluksia järjestetään ympäri vuoden, eli myös talvisin. Jos tulee todella liukkaat kelit tai on oikein huono ilma, päiväretket perutaan, mutta noin pääsääntöisesti talvisinkin pääsee kyllä issikanselkään.

   Poista
 8. Ihana uutinen! Kyllä miehelläsi on ollut onnea onnettomuudessa ja hyvä tässä tilanteessa on varmasti ollut myös hänen oma ammattinsa ja sen johdosta hyvä kunto. Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnekas oli, ei voi muuta sanoa. Hyvä kunto on tietysti auttanut myös toipumisessa ja varmasti siinäkin, että murtumassa ei käynyt pahemmin....

   Poista

Mitä tuumaat?