erveisiä todellisesta avokonttorista Pohjois-Islannista Eyjafjördurin vuonon rannalta! Aamukahdeksasta asti täällä on taitettu kymmenen kil...

Avokonttorin huumaa

25.8.14 Satu Kommentteja: 15

Terveisiä todellisesta avokonttorista Pohjois-Islannista Eyjafjördurin vuonon rannalta! Aamukahdeksasta asti täällä on taitettu kymmenen kilometriä ratsain, menty villiä laukkaa neljä kilometriä, löydetty määkivä lammas ruokailuhuoneesta, lökötelty lämpimässä kuumavesialtaassa, syöty iso pala suklaahipuin terästettyä omenapiirakkaa ja nautittu auringosta, joka on lämmittänyt puolipilviseltä taivaalta niskaa koko päivän. Kiitos sattuma ja hyvä tuuri, että voi olla tälläinen(kin) työ.
 Työkollegani Sandur lakisääteisellä tauolla.
Hevosselfie!
Toimistopäivä.
Islanninhevonen tölttää, ainakin kakussa.

15 kommenttia:

 1. Kiva duuni, melkein käy kateeksi. Ja miten hieno hevoskakku. Enpä ole koskaan tullut ajatelleeksi, että kakun voi koristella noinkin.

  PS. Muuten, onko tuo hevosen kanssa otettu selfie sitten helfie? Tuli vaan mieleen, kun bongasin netistä selfien, jossa poseerattiin puimurin kanssa ja sellaista kuvaa kutsuttiin puimieksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tottakai se on, helfie :D
   Kakku on upea... Pahvista tehty hevosen kuva ja sitten vaan tomusokeria.

   Poista
  2. Mietin just että onko Islannissa tölttäävän islanninhepan muotoisia piparkakkumuottejakin :D

   Poista
  3. Mä en ole nähnyt, mutta kyllä niitä saletisti on. Pitääkin katsella sillä silmällä keittiökauppojen valikoimaa...

   Poista
 2. Kyllä minulle avokonttorilaisena kelpaisi oikein hyvin tuollainen vielä avoimenpi konttori. Mukavia työpäiviä sinulle!

  VastaaPoista
 3. Oi! Onko se lammas ruokasalissa edelleen se sama ihana pieni musta? Mä olen vetänyt sillä kesäkuun toimistoviikollasi ladatulla energialla koko kesän, se määrä ulkoilmaa tuli tarpeeseen jotta olen pärjännyt tässä akvaarioyliopistossa, jossa ei voi edes avata ikkunoita. Ja sikäli hassua, että se viikko on ollut säiden puolesta koko kesän paras. Alpeilla on satanut, sataa yhä ja sataa vastakin. :)

  -Anna-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei, vaan valkoinen. Yllätyin! Sille mustalle lampaalle kävi hassusti, tarkempi blogijuttu seuraa myöhemmin...

   Poista
  2. No oho. Lukaisinkin jutun pienen mustan kohtalosta. Olisi pitänyt ottaa se musta mukaan, sillä olisi ollut hyvä piha täällä laiduntaa, J antoi silloin jopa luvankin. ;) Mutta ehkä niillä on parempi yhdessä jossakin, missä sitten lienevätkin. Lampaat on kyllä pop.

   Poista
 4. Toinen akvaarioyliopistolainen täällä kateudesta nenänpää nummenvihreänä. Oih ja voih. Todellakin on toimistossa työkaverit, maisemat ja ilmastointi kohdillaan!

  -Hanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on! Nämä ovat kyllä vuoden parhaat työviikot.

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos! Laitan paremmalla ajalla vielä lisää otoksia :)

   Poista
 6. Voi miten ihana avokonttori :) Tuollaiseen tahtoo heti töihin. Heppakakku hauska. Pitääkin laittaa vinkki korvan taa ja yllättää perheen heppailijat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja niin helppo toteuttaa! Printtaa netistä halutunlaisen kuvan, leikkaa muotin ja siivilöi kakun päälle tomusokeria :)

   Poista

Mitä tuumaat?