Pieni blogikysely ja Vuoden mutsi -arvonta

Salamatkustaja täyttää kohta viisi vuotta. Viisi! Tässä on viiden vuoden aikana tapahtunut kaikenlaista. Otetaan nyt vaikka esimerkiksi oma suhtautumiseni äitiyteen, jonka kriisiaallokossa tätäkin blogia aloin aikanaan pitää. Vanhempana olemisesta on tullut viiden vuoden aikana vaivattomampaa. Lapsen kanssa on mahtavaa viettää aikaa ja tehdä asioita. Viisi vuotta sitten panikoin, synnytänkö sarjamurhaajan. Ja nyt me suunnittelemme ensimmäistä yhteistä Lontoon-reissua. Tykkään tästä kehityksestä.

Ai miten niin ei väsytä. (Kuva: Björgvin Hilmarsson)Perhearjesta on tullut helpompaa, kun pikkuvauvasta on tullut farkkuihin pukeutunut lettipää. Kriiseilyn määrä on vähentynyt myös siksi, että olen itse vuosi vuodelta kotiutunut tänne Islantiin enemmän. Omituisista asioista on tullut melko tavallisia asioita. Mutta kyllä niistäkin kirjoitettavaa riittää. Lupaan jatkaa samalla sekavalla linjalla jatkossakin.

(kuva: Björgvin Hilmarsson)

Silkasta uteliaisuudesta minua kiinnostaisi kuulla, mitkä blogin jutuista ovat jääneet teidän mieliinne parhaiten. Palkitsen kommentoijista yhden Vuoden mutsi -paketilla (osat 1 ja 2). Aikaa jätellä puumerkkejä torstaihin 10.7. asti.


Tunnisteet: