inä, joka en ollenkaan ole mikään korvakorujen suurkäyttäjä, halusin itselleni heti riipuksen lehdykkään nähtyäni tämän hyvän maun rajoja ...

Mitä v*ttua on korvassa

29.5.14 Satu Kommentteja: 9

Minä, joka en ollenkaan ole mikään korvakorujen suurkäyttäjä, halusin itselleni heti riipuksen lehdykkään nähtyäni tämän hyvän maun rajoja hipovan yksilön. Islannissa asuva suomalaiskaverini ompelee ja tuunaa Retrobug-merkin alla vaikka mitä hienoa, koruista lastenvaatteisiin ja pussukoihin. Scrabblen pelinappuloista tehdyissä korva- ja kaulakoruissa on sairaan hyvä idea. Miten olisi kersalle tai lautapelifriikille kaverille kaulakoru tämän oman etunimen alkukirjaimella? Tai sitten itselle tällainen mitä v*ttua -korvis päivää ilostuttamaan. Nyt naurattaa ihan joka kerta vessassa käydessä. Kertoo huumorintajustani jotain.

Retrobugin verkkokauppa löytyy täältä ja sen omistajan Piian blogi täältä.


9 kommenttia:

 1. Haha, se on ihan sulle tehty!! ;)

  VastaaPoista
 2. Welcome to Finnland? ;)

  VastaaPoista
 3. Mutta hienot siis on! Ja tahtoo kans!

  t. äsköinen anonyymi joka oli liian nopee taas...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Klikkaa ihmeessä tuonne Etsyn verkkokauppaan, nämä Scrabble-korvikset ovat käsittääkseni tulossa myyntiin pikapuoliin sinnekin.

   Poista
 4. Aivan paras! Mulla on sellainen roikkuva keltainen kumiankkakorvakoru. Tosin vain yksi ja hyvä niin, sillä yhden roikkuvan keltaisen kumiankkakorvakorun käyttö on hassua, mutta jos niitä on kaksi niin tuntuu lapselliselta tai pöhköltä. Silti, keltainen ankkakorvis on kyllä huonon päivän pelastus. Vieläkin harmittaa, etten ostanut krokotiili gena korviksia Tallinnasta pari kesää sitten, ne olisi olleet myös hienot.
  -Annu

  VastaaPoista

Mitä tuumaat?