ittolainen, eilen iski koti-ikävä! Sain Koti ja Keittiö -lehdestä sähköpostia. Uusimmassa numerossa on Maria Raution kirjoittama ja  Kirs...

Voi, mikä koti-ikävä!

9.4.14 Satu Kommentteja: 9

Hittolainen, eilen iski koti-ikävä! Sain Koti ja Keittiö -lehdestä sähköpostia. Uusimmassa numerossa on Maria Raution kirjoittama ja  Kirsi-Marja Savolan kuvaama juttu kodistamme. Katsellessamme kotoa otettuja kuvia iski koti-ikävä. On ikävä Moccamasterin tekemää hyvää suodatinkahvia. Haluan taas hipelöidä kirjoja ja valita itselleni iltalukemista. Lapsen nähdessä muumitalon ja oman sänkynsä se ilmotti haluavansa pian kotiin - ja ehdotti, että ottaisimme hotellin uima-altaan mukaan. Sitä paitsi meillähän on näköjään paljon siistimpää kuin muistin! Että mikäs tässä, pian kotiin palatessa.
Kuvat ovat ruutukaappauksia jutusta, joka ilmestyi Koti ja Keittiö -lehdessä 4/2014.

9 kommenttia:

 1. Heh, mä viikko sitten näin ton jutun. Kivan näköistä teillä. :)

  VastaaPoista
 2. No nyt kysyn: Saisko teiltä tänne blogiinkin kotiesittelyn? Vanhassa postauksessa tarjosit kotianne vuokralle reissun ajaksi, ja siinä oli islantilaisen lehden ottamia kuvia. Ajattelin silloin, että sisustuspostaus kodistanne olisi mielenkiintoinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja vielä: Mahtava keittiö teillä!

   Poista
  2. Tuo keittiö on tosiaan ihana, se sinetöi ostopäätöksen muutama vuosi sitten. Tilaa ja kaasuliesi, ei paljon muuta tarvita :)

   Mä oon aina ajatellut että meidän koti ei ole mitenkään erityisen esittelykelpoinen, en ole kovin sisustaja-henkinen tyyppi. Mutta katsotaan!

   Poista
 3. Heh, noiden kuvien perusteella jos sinä et ole sisustaja-henkinen tyyppi, en tiedä sitten mikä minä olen. Toivoton tapaus...? Kivannäköinen koti teillä kuitenkin, meillä on etsinnässä hieman isompi mihin mahtuisi meidän perheen lisäksi ystävät ja tutut, mutta löytämisessä saattaa kulua hetki tai toinenkin kun tällä meidän kylällä ei niin kovin usein tule mitään myyntiin. Nauttikaahan vielä loppulomasta, meillä ei ehtinyt tulla Uudesta-Seelannista ikävä. Oli se verran "lyhyt" reissu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä en oo, mutta mies on. Se nikkaroi huonekaluja kotikäyttöön ja diggailee suunnitella väriyhdistelmiä. Mulle taas on ihan sama, minkä värinen sohva on :D Meillä on kaksi tosi pientä makkaria, joten vieraat ei mahdu kuin olkan sohvalle. Olisi huippua, jos olisi yksi lisähuone samassa asunnossa, saisi sinne työkamat ja vierassängyn. Nyt nyhvään koneen kanssa iltaisin ruokapöydän ääressä.

   Poista
 4. Tuon jutun perusteella itse asiassa löysin blogiisi, varsin sopivasti sillä meillä on Uuden-Seelannin ja Australian matkan suunnittelu käynnissä! Ihana lukea täällä matkajuttuja ja katsella maisemia:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mainio kuulla, tervetuloa lukijaksi! Uudessa-Seelannissa oli tosiaan ihan törkymahtavaa. Kuukausi vain oli aivan liian lyhyt aika... Ensi kerralla ainakin 3 kk ;)
   Muuten, Mondo-lehden puolella pidän reissumme ajan Maailmanympäriblogia, siellä on muutamassa postauksessa fiilistelyä mm. Uudesta-Seelannista.

   Poista

Mitä tuumaat?