Instagram Travel Thursday: Nynny Queenstownissa

Tiedättekö, miltä tuntuu olla nynnynä maailman adrenaliinipääkaupungiksi nimetyssä paikassa? Uuden-Seelannin Queenstown on lempinimensä ansainnut. Täältä löytyy kahjoja harrastuksia enemmän kuin pystyn edes muistamaan: benji-hyppyjä, laskuvarjoliitelyä, bungy-hyppyjä (joo en tiedä vielä, mitä se edes on, koska en uskaltanut kävellä toimistolle asti), jokikaahailua moottoriveneellä kapeissa rotkoissa ja maastopyöräilyä jossain julmetun korkealla. Jos tämä ei vielä riitä, niin ainahan voi mennä vapaakiipeilemään tai hypätä järveen tekohain (!) jahdattavaksi.

Queenstown on käsittämättömän hieno paikka - nyhveröillekin.
Kreisin siistiä, sanoi mieheni. Kreisiä, sanon minä.

Kiipeilijää ei olekaan viime päivinä näkynyt. Se on kolunnut maastopyörällä läheisiä metsiä, kokeillut kiipeilyreittejä ja juossut kameran kanssa ympäri järvensivua.

Minä olen sen sijaan hengannut lapsen kanssa liukumäessä ja syönyt onnellisena donitseja. Kun lapsi sai kinuttua isästään kaverin ralliautoradalle (no ei kauheasti tarvinnut suostutella), kannoin retkituolin ulos asuntoauton eteen ja luin kolme tuntia kirjaa yhdellä keskeytyksellä: hain jääkaapista kylmän oluen. On mahtavaa olla nynny Queenstownissa.

--
Tämä postaus on osa Instagram Travel Thursday:ta, jonka tarkoituksena on vahvistaa Instagramia matkainspiraation levittämiskanavana. Suomessa tapahtuman taustalla ovat Destination Unknown, Kaukokaipuu ja Running with Wild Horses. Järjestäjien blogeista löydät kokooman kullakin viikolla kirjoitetuista postauksista. Jos haluat osallistua omalla blogillasi, tutustu täällä ohjeisiin. Lisää maailmanympärimatkamme kuvia löytyy Instagrammista satu_reykjavik.

Tunnisteet: ,