Blogipikkujoulut

Käväisin kirjamessuille Helsingissä pari viikkoa sitten. Samalle viikonlopulle ajoitettiin myös Suomen Blogimedian pikkujoulut. Ou! Jee! Oli tavattoman kivaa nähdä bloggausporukkaamme livenä (paitsi Outia ja Hannaa, jotka eivät harmillisesti päässeet tällä kertaa mukaan), koska minähän tunnen nämä tyypit jo. Tapasinhan Katjankin ekaa kertaa blogissa: ehdimme kirjoittaa ekan Vuoden mutsi -kässärin puoleen väliin ennen kuin olimme kertaakaan edes livenä tavanneet toisiamme. Kasvokkaistapaamiset tuovat kuitenkin suhteisiin jännää lisäväriä. Tajusin nimittäin, että vanha ystäväni asuu Marin naapurissa ja että Hannella oli myydä minulle varsin kätevä läppäri kakkoskoneeksi. Kiitoksia vaan!

Katja, Anu ja itselläni joku kalajuttu menossa. Kiitos kuvasta, Mikko Puttonen.
Whole Roasted Market Fish.
Pikkujoulujuhlissa tapasin ensimmäistä kertaa myös uudet SBM-läiset: Kasper Diem (teidän on ihan pakko lukea tämä), PinjaColada (voi luoja miten kaunis blogi!), Also Sprach Jussi (hyvää juttua hyvistä levyistä ja kirjoista, muun muassa), hyvinvointi- ja ruokablogi Torkkuja & Nokkosia (tajunnanräjäyttävä bataattiranskalaisohje, kokeilekokeilekokeile) ja huikea Karinin blogi.

Casablanca Fizz. Sandron paras cocktail. Pahoittelut epätarkasta kuvasta. Kolmannen jälkeen vakaus kärsi.
Juhliamme sponsoroivat Sandro*, Saimaan juomatehdas* ja Saloniemen juustola*. Tarjoilut siis saatiin maksutta bloginäkyvyyttä vastaan. Olin todella innoissani Sandrosta, jonne tuskin olisin ilman näitä bileitä eksynyt. Nyt tiedän, missä käyn drinkillä ja syömässä seuraavallakin Helsingin-keikalla.

Ah. Pikkujoulut. Kiitos kuvasta, Mikko Puttonen.

Tunnisteet: