Asunto ja auto vuokralle Reykjavíkista

Seuraa pieni mainos. Löytyisiköhän lukijoitteni tai heidän tuttaviensa kautta vuokralaisia asuntoomme ensi kevääksi? Kokeilen! Olemme matkoilla joulukuun puolivälistä toukokuun alkuun. Aiomme laittaa kotimme & automme täksi aikaa vuokralle. Nastaa olisi, jos vuokralainen löytyisi tuttujen tai edes blogituttujen kautta. Jos tiedätte jonkun, jota tämä kiinnostaisi, vinkatkaa ihmeessä eteenpäin.


Paikallinen sisustuslehti kävi tekemässä jutun. Lisäkuvat hoituvat pyynnöstä.


Vuokra: 1.850 € / kk. (Takuu 1 kk). Mielellään vuokraamme koko ajaksi samalle vuokralaiselle. Myös lyhyemmät vuokrasuhteet mahdollisia, mutta hinta saattaa silloin olla äsken ilmoitettua hieman korkeampi (koska mun pitää maksaa jollekin avainlogistiikasta jne.). Jos haluat vain asunnon, mutta et autoa tai toisinpäin, niin siitäkin voidaan totta kai neuvotella. Hinta on tällöin tietysti halvempi. (Islantilaiset autovuokraamot pyytävät samantyylisestä autosta kuukaudessa vuokraa halvimmillaan yli tuhat euroa.)

Kommenttikentässä voi kysellä yleisiä, tarkemmat tiedustelut tai varaukset kannattaa laittaa sähköpostilla: satu (ät) suomi (piste) is.

Tunnisteet: