Jännitystä sauvakävelypolulla

Haluatko nähdä kylähullun? Rullaa sivua alaspäin ja yritä olla kuolematta nauruun. Olen nimittäin Suomen-lomallani aloittanut sauvakävelyn! Innostukseni ei voi olla välittymättä oheisessa kuvamateriaalissa. Muutamat ovat täällä bloginkin puolella suositelleet sauvakävelyä avuksi hartia- ja yläselkäjumiin. Kun löysin äidin eteisestä viikko sitten kävelysauvat, minua ei pysäyttänyt mitään. Heitin luurit korville, äänikirjan soimaan ja lähdin sohimaan. Lienee hyvin jäähdytetyn valkkarin ja sauvakävelyn ansiota, että  hartia- selkä jumi on ihan oikeasti helpottanut. Hierojakin selkää eilen veivatessaan kiitteli, että nyt olet alkanut tehdä jotain oikein. Lapojen väli ei ole enää aivan kaameassa kunnossa, vaan jumi ulottuu enää vain niskaan ja hartioihin. Voittajaolo!


Lyhyen kokemukseni perusteella pidän sauvakävelyä aivan mahtavana tapana liikkua. Parin tunnin kävelyreissun aikana nosuee hiki pintaan, mutta ei hengästy. Kunto kasvaa, kun jaksaa vetää pitkiä lenkkejä. Huomaan, että farkut ovat jo vähän löystyneet perseen kohdalta (!?!). Sauvakävelyssä on myös se hyvä puoli, että lenkit kestävät pitkään. Ja kun luureissa soi hyvä dekkari, mitä pidempi lenkki, sen parempi.


Helou!
Tämän kesän aikana olen ehtinyt kuunnella Jarkko Sipilän Suljetuin ovinValepoliisiSeinää vasten ja Muru ja Leena Lehtolaisen Ilveskero-trilogian päätösosan Paholaisen pennut.

Kaikki kyseiset äänikirjat olen hankkinut Elisa Kirja -palvelusta*, jonka kanssa olen Suomen Blogimedian kautta tehnyt sisältöyhteistyötä. Osan kirjoista olen ostanut itse, kolme sain maksutta.

Äänikirjat ovat parasta lenkkiseuraa. Ja ehdottomasti äänikirjoista juuri dekkarit. Vetäisen vielä ylimääräisen pari kilsaa, seuraavaan cliffhangeriin asti. Ei kun vielä yksi. Äh, nyt on pakko venytellä kotirappusilla ainakin vartti, koska muuten jää liian jännittävään paikkaan, ja toi murharyhmän dekkari on just tajunnut jotain. Ja nyt Takamäen tyttöystävä laittaa poliisimiehelleen ruoaksi avokadopastaaLenkille lähtö tuntuu äänikirjojen potkimana naurettavan helpolta. Jo aamulla fiilistelen idealla, että illalla pääsen taas naputtamaan kepeillä asvalttia.

Sukset jäivät kotiin.

Muistathan, että saat Elisa Kirja -ostoksistasi -10 % kun käytät tilauksen yhteydessä tarjouskoodia satu2. Maksuttomaon Long Play -artikkelin saa tarjouskoodilla satu1.

*)Yritys on Suomen Blogimedian sisältöyhteistyökumppani, eli tuote/palvelu on saatu ilmaiseksi. 

Tunnisteet: ,