Mulla ja nuoremmalla pikkusiskollani on kuuden vuoden ikäero. Muistan, kuinka se 9-vuotiaana salapoliisina osasi paljastaa äidille vaatehuo...

Se pieni sisko

28.6.13 Satu Kommentteja: 8

Mulla ja nuoremmalla pikkusiskollani on kuuden vuoden ikäero. Muistan, kuinka se 9-vuotiaana salapoliisina osasi paljastaa äidille vaatehuoneeseen tekemäni kaljakätkön. Tai kuinka se muutamanakin perjantai-iltana muisti kotimme eteisessä kuiskata kovaan ääneen, että repussani oikeasti pullottaa villasukkaan kääritty Gin Lemon eikä ylimääräinen villakerrasto. Priceless.

Kuva: Flickr/Anuradha Sengupta
Se on mua edelleen kuusi vuotta nuorempi, mutta tekee kaiken vähän isommin. Tämä sen uusin tempaus on aika hyvä. Se halusi hakea vähän haastavampaa työpaikkaa. Sitten se soitti yksi päivä Skypellä ja ilmoitti, että lähtee kahden viikon päästä Afganistaniin kehittämään julkista hallintoa.

Yritin eilen pestä sormiväririhmastoa pois vessan seinästä. Samaan aikaan tyyppi opetteli sitomaan hijabia ja mietti, missä päin Kabulia myydään salaattia. On tultu aika pitkän matkan sieltä omakotitalon eteisen rappusilta, jossa perjantai-iltana kiljun kurkku suorana, että oliks pakko tulla pilaan mun elämä?!?!

Nyt on isosiskon sydän vähän syrjällään. Kyllä se siellä pärjää. Pärjäähän?

PS. Neiti pussikaljapoliisi aloitti vastikään Kabulista kertovan blogin, 1001 Kabul, joka kertoo länkkärin elämästä Kabulissa. Jos aihepiiri kiinnostaa, kannattaa vilkaista.

8 kommenttia:

 1. Kävin lukemassa pikkusiskon blogia, laitan seurantaan.

  Tartteeko siellä toppatakkia??? Sadetakki on jo hommattu, mutta kuivankelin takki on vielä harkinnassa. Ensi perjantaina, Reykjavik!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämpötila on +10 astetta ja vähän päälle ollut viime aikoina. Ilman toppatakkia pärjää :) Ota tosin joku ohut pipo mukaan ja sormikkaan & kaulaliina, niille voi tulla käyttöä näissä "kesähelteissä"; varsinkin jos tuulee pohjoisesta :)

   Poista
  2. Hanskat ja pipo... OK.

   Poista
  3. Tänään kävelin teepaidassa ulkona. Että ota tästä säästä nyt selvää :D Jos haluat seurata säätilaa, niin yksi parhaista sääennusteista löytyy täältä: http://www.vedur.is/vedur/spar/thattaspar/

   úrkomuspá tarkoittaa sadennustetta, vindaspá tuuliennustetta ja hitaspá lämpöennustetta.

   Poista
 2. Olette te aika hurjapäitä kummatkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No itestäni en mene vannomaan, mutta toi nuorempi kyl on :D

   Poista
 3. Hehheh, en kyllä itse muista ollenkaan noita kaljapoliisijuttuja! En tunnusta! :D

  VastaaPoista

Mitä tuumaat?