Kympin suoritus

Vihdoin jalkojen alla Islanti! Saavuin kotiin, halin lapset ja miehen, heitin juoksukamat pesuun ja kodin hiljennyttyä aloin lukea läpi juoksuporukamme kymppifiilistelyä. Hikeä, skumppaa ja vain yksi lyhyt sadekuuro. Kiitos Paula, Dorit, Katja, kiitos Maria avusta ja tsempistä kisapaikalla, kiitos Lähiömutsi-Hanne, kiitos Valeäiti-Hanne, kiitos Liina, kiitos Sara, kiitos Leena, kiitos Katariina (toivottavasti sun nilkka paranee pian!), kiitos Tessa (Islannissa nähdään ü). Kiitos myös EmmyAurora ja JenniJee, oli mahtavaa tavata teitäkin viimein kasvotusten! Olette kaikki aivan parasta lenkki- ja juttuseuraa.

Naisten kymppi oli täydellinen urheilutapahtuma (okei, lavalla esiintyivät Vicky Rosti ja Yön Olli Lindholm - mutta olen niin fiiliksissä juoksuseurasta, itse tapahtumasta ja juoksemisesta, että en viitsi nillittää edes niistä, tai lounaspussista löytyneestä Forssan majoneesikanasalaatista).

- Pystyin juoksemaan koko matkan. Kolmen kuukauden treenaamisen jälkeen hölkkäsin maaliin ajassa tunti ja noin kymmenen minuuttia. Wow.
- Pystyin pälisemään koko lenkin ajan. Muistan sanoneeni Katjalle ja Doritille lähtöviivalla, että pyörtymisvaarasta johtuen en aio sanoa matkan aikana sanaakaan. Lenkkeilyharrastus on todella nostanut kuntoani.
- Kaikki muutkin pälisivät. En nähnyt kenenkään tuijottavan silmät kiiluen sykemittaria. Sen sijaan kuulin kaikkien puhuvan keskenään. 20 000 naisjuoksijan vaaleanpunaisesta juoksumadosta kuului rauhoittava papatus. Tässä juostaan ja jutellaan, no hätä.
- Palauttava hieronta vei lihaskivun. Organic Spiritin upeat hierojat antoivat palauttavaa hoitoa reilun vartin jokaiselle juoksijalle. Bebalihakseni eivät olleet seuraavana päivänä yhtään jumissa.
- Lasillinen kuoharia lenkin jälkeen nousi päähän kuin normioloissa nautittu pullollinen. Ihanan riittoisaa.
- Haluan juosta lisää. Tämä ei todellakaan jää tähän. Naisten kympillä oli mukana kymmenen hengen juoksuporukka, joka on osallistunut 30 vuoden ajan jokaiseen Naisten kymppi -tapahtumaan. Respect. Että eiköhän vetäistä tällä porukalla 60-juhlavuoteen asti? Valmentaja-Harri tsemppipeukkuineen olis silloin jo jotain sata vee.

Tuotteet testissä: tähän Siggin tilaihmeeseen mahtuu kokonaisen viinipullon verran nestettä.

Tunnisteet: ,