Olemme Katjan kanssa päässeet jo sen verran pitkälle odotuksessamme, että voimme nyt julkaista kirjaperheemme onnelliset uuuti...

Iloisia lisääntymisuutisia

23.4.13 Satu Kommentteja: 8


Olemme Katjan kanssa päässeet jo sen verran pitkälle odotuksessamme, että voimme nyt julkaista kirjaperheemme onnelliset uuutiset. Me lisäännymme!  Vuoden mutseille syntyy pian toinen kirja. Tällä kertaa hauskuuden kustantaa Otava. Vuoden mutsin jatko-osassa jatketaan äitien hauskuuttamista Vuoden mutsi –kirjan tyyliin: tökitään perhemyyttiä ja kelataan muun muassa uhmaäikää, päivähoitopolitiikkaa ja sitä, miten hitossa työelämän, perhe-elämän, työmatkat ja oman henkilökohtaisen ajan voi saada tasapainoon ilman että tulee aivovamma. Kirja pullahtaa maailmaan tammikuusa 2014. Stay tuned.Ai niin. Suomen tietokirjailijat ry katsoi asiakseen tukea meitä kirjan kirjoittamisessa. Emme tosin ole täysin varmoja, tajusivatko he, minkätyyppistä "tieto"kirjallisuutta he tulivat päätöksellään rahoittaneeksi. Onhan se kivaa kerran elämässä tulla mainituksi samassa listassa Osmo Kontulan, Jaakko Hämeen-Anttilan ja Unto Hämäläisen kanssa. (Terkkui!)

Myös Otavan kirjasäätiö kaatoi lisää bensaa koneeseen. Vuoden mutsit lausuvat rahoittajatahoille ilahtuneet kiitokset.
Ja kiitokset myös jokaiselle kirjamme tilaajalle ja tai kirjastosta lainaajalle. Teidä avulla meistä tulee aivan pian miljonäärejä. Sitten se on soronoo tälle päiväkoti-työ-päiväkoti-ruokakaupaan-hamsterin juoksupyörälle ja lähdemme basilikaviljelijöiksi Pohjois-Italiaan. Tämän haavekuvan varaan onkin sitten hyvä rakentaa tulevan kesän kirjoitussessio.

PS. Äitienpäivä lähenee. Omistukirjoituksella varustettu ja kauniseen kirjekuoreen pakattu Vuoden mutsi minne tahansa osoitteeseen maailmassa 28 €. Laita sähköpostia satu (at) suomi (piste) is, niin vaihdan maksutiedot haluamaasi postitusosoitteeseen :)

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Niin on! Ihanaa, että toisen osan valmistuminen varmistui :)

   Poista
 2. MAhtavaa, että te kirjoitatte juuri siinä raskaus-lapsiperhekaaoksen rytmissä, jossa tarvitsen "sparrausta" milloin mistäkin aiheesta.

  Niin ja onnea sopparista!

  VastaaPoista
 3. Täytyy huudella täältä sata vuotta myöhässä, että meidän kaveripiirissä kirja on sellainen hitti, että miehetkin ovat lukeneet sen... :D Odotamme innolla seuraavaa painosta!

  VastaaPoista

Mitä tuumaat?