Kauppiaan kevättervehdys

Viime päivät on taas ollut sellainen hoppu, että lounaaksi on vedelty pähkinöitä ja kaurakeksejä. Yhtenä aamuna kolmesta sain aamukiireessä puettua alushousut oikeinpäin jalkaan. Kiitos äidin korvaamattomien  apuvoimien, jotka saapuivat paikalle aivan parhaaseen aikaan ikinä, sain viikon ajan itsestään täyttyvän jääkaapin, illalliseksi makaroonilaatikkoa ja lettuja ja kaupan päälle kylvetetyn, iltasatuluetun ja syötetyn lapsen. Voila!

Tuli on ollut perseen alla, koska ensi viikolla vietetään Islannin suurinta design-tapahtumaa, jokakeväistä DesignMarchia. Pian tänne kalastajakylään lappaa kaikenmaalaista design-väkeä ja lehtimiestä. Kauppa piti saada edustuskuntoon!  Niinpä olemme kollegani Maaritin kanssa viime päivät rakentaneet sovituskoppia, suunnitelleet vaaterekkejä, maalanneet seiniä, koonneet hyllyjä, poranneet betoniseinää ja ohjeistaneet graafikkoa. Tämmöistä siis:

Tämä pora kestää äidiltä tyttärelle.

Joutomaalla on ehkäpä maailman upein kortti- ja julistevalikoima. Bongasin Joutomaan ensimmäistä kertaa ennen joulua, kun yksi islantilainen runoilija kävi näyttämässä meille Turun-reissultaan ostamiaan tuliaisia. 

Muumilaakso. No need to say more.

Eeron lamppuja, Hileen kahvilusikoita, Islannin ensimmäinen sähköhella ja Reykjavíkissa opintomatkalla olleen kouvolalaisen puukäsityöluokan voiveitsiterveiset.

Rakkauteni räsymattoihin on kestävää sorttia.

Nämä CMYKistävän säilytyspussit bongasin viime vuonna Varpunen-blogista. Ja nyt niitä saa Reykjavikistakin!
Ja tämä kuulkaa on se kauppiaan erävoitto ja henkilökohtaisen kevääni suurimmat uutiset. Parin viikon sisällä alamme myydä Marimekon vaatteita ja laukkuja. Voi mun JEE! Pian Reykjavík on yks vitun iso unikkopelto.

Tunnisteet: ,