Täytän tänään 33 vuotta. Mittarissa on kaksi paria tissejä. Huikeeta. Jotenkin upeaa, että syntymäpäiväni osui maanantaille . Ja että ens...

Onnea juhlapäiväni johdosta

7.1.13 Satu Kommentteja: 31

Täytän tänään 33 vuotta. Mittarissa on kaksi paria tissejä. Huikeeta.

Jotenkin upeaa, että syntymäpäiväni osui maanantaille. Ja että ensimmäinen kalenterimerkintäni tälle maanantaille on hammaslääkäri.

dentists

Kuva: Flickr/AV Dezign

31 kommenttia:

 1. Onnea ja tässä inspiraatiota maanantaille: http://www.youtube.com/watch?v=eNVde5HPhYo&feature=player_embedded :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. reps!! aika hyvä mainosivideo. oli pakko laittaa vuoden mutseis jakoon, kiitos nauruista. ja onnitteluista :)

   Poista
 2. Onnea !
  Itselläni ja miehelläni 18 v hääpäivä myöskin juuri tänään... =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haa, onnea teille molemmille! Tyypit on ollut aika kauan yhdessä <3

   Poista
  2. Joo yhdessä ollaan oltu se noin 18 ja puoli vuotta... mentiin kihloihin kahden viikon tuntemisen jälkeen ja avioon puolen vuoden päästä tapaamisesta.
   Kun oltiin siinä vaiheessa jo "kypsiä kolmekymppisiä", ei tarvinnut jahkailla asian kanssa niin kauan.
   Nyt on mittarissa jo hiukan enemmän ikää, mutta mieli on kyllä aika samanlainen yhä. =)

   Poista
 3. Kahdessa kulttuurissa1/07/2013 7:15 ap.

  Onnea!!! Koska olet ilmeisesti saman ikäinen kuin veljeni, tajusin, että hitto, mun pikkuvelikin on jo yli kolmekymmentä. Ja se tarkoittaa sitä, että minä olen ikäloppu.

  Ps. Myös mulla on tänään hammaslääkäri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä sulle tehtiin? Mä sain viisaudenhammaspoistotuomion. Synttärikakun sijasta poistivat hammaskiveä. No, onhan se kiva juhlia syndejä suu puhtaana ;)

   Poista
  2. Kahdessa kulttuurissa1/08/2013 11:16 ap.

   Mun aika olikin suuhygienistille! En ollut koskaan ollut ja olinkin että jaahas, mitäs täällä sitten tapahtuu. Poisti hammaskiveä ja opetti hammaslangan käyttöä. On muuten nyt puhtaan tuntuinen suu! Viisaudenhammas poistettiin kesällä. Paitsi oho,niitä poistettiinkin samalla kertaa kaksi. (En ollut varautunut.) Hammaslääkäri sanoi yllättäen, kun olin kahlittuna tuoliin, että poistaa samalla tuon ylähampaankin, kun siitä tulee tarpeeton, kun sen alakerran pari on poissa. Että varo vaan.

   Poista
  3. No nyt tunnen itseni vanhaksi ( ja en niin viisaaksi)... vimoinen viisaudenhammas multa poistettiin opiskeluaikana muistaakseni vuonna -86. Osalla lukijoista ei ole tainnut olla silloin vielä edes pysyviä hampaita.. ;)

   Poista
  4. No mä olin varmaan just saanut vikat pysyvät hampaat :)

   Mun elämä on tullut sitä paremmaksi mitä vanhemmaksi olen tullut - onnellisuus- ja tasapainokäyrän trendi on nouseva. Neli- ja viiskybäsiä odotellessa siis:D

   Poista
 4. Oikein hyvää syntymäpäivää!

  VastaaPoista
 5. Onnittelut synttäripäivänä

  VastaaPoista
 6. Huippuiloista hammaslääkärikeikkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain viimeisen viisaudenhampaan poistotuomion. Maksaa vaan niin helvetisti täällä Islannissa, että taidan tehdä hammasturismikeikan Suomeen lähiaikoina :)

   Poista
 7. Tästä vois tulla hitti - hammaslääkäribileet. Soittelen heti huomenna omalleni ja varaan lukaalin lokakuulle :). ONNEA!!!

  VastaaPoista
 8. Myöhästyneet onnittelut.... hullua ajatella et itsekkin täytin syksyllä 33.. mutta vielä hullumpaa on ko esikoinen täyttää 16v maaliskuussa. Ja nuorempi on 3v. On sitä pentuna alottanu perhe elämän. Mutta sama isä molemmilla ja onnellisia oomma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myöhäiset onnittelut sinullekin :)
   Onko mutsius erilaista silloin kun on 30 tai 20? Jaksaiskohan sitä ainakin valvoa vähän paremmin..mitä mieltä oot?

   Poista
  2. No jaa, eihän sitä sillon osannut stressata mistään ja tietenkin oli nuorempi ja ehkä virtaakin enempi... ei siitä niin hyvää kuvaa kuitenkaan jäänyt, vaikka ihan hyvä tyttö siitä tulikin, mutta en suosittelis omalle tytölle et tee nyt lapsi, sitä jää jotenki muitten omanikäisten kelkasta, ja kaikki duuni jutut, koulut yms.. on hankalampi saada hyvälle mallille.

   Poista
 9. Myöhästynyttä synttärionnea tissipäivien johdosta ja onnea myös mahtavan matkasuunnitelman kanssa! Huikea reissu tiedossa!

  VastaaPoista

Mitä tuumaat?