Vuoden viimeisenä päivänä

Hangon aurinko.
Kohta on yksi mainio vuosi takana ja toinen toivottavasti yhtä mainio edessä. Lupasin Vuoden mutsin puolella ajatella ensi vuonna paljon ilmapalloja. Lisäksi päätin vihdoin toteuttaa yhden pitkäaikaisen haaveeni. Kysyin mieheltä mielipidettä ja se vastasi viiden minuutin pohdinnan jälkeen kyllä. !!! Kerron tästä jännittävästä asiasta heti lisää, kunhan olen ensin informoinut kaikkia tarpeellisia osapuolia. Ettei tarvitse perheenjäsenten netistä lukea, että nyt se vaihtaa sukupuolta. Joke.

Myös täällä blogin puolella tapahtuu kaikenlaista kivaa ja uutta ensi vuonna. Esileikkinä askartelin eilen illalla uuden bannerin. Aika hieno. Kiitos photoshop-assarille, joka pelotteli räystäitä muistuttavat silmäpussini pienemmiksi ja antoi hartiahierontaa.

Nyt kuohuviini kylmään ja viimeiset joulusuklaat napaan. Jos teillä on lupauksia tai haaveita ensi vuodelle, olisi mainiota kuulla. Pistän Vuoden mutsi -kirjan tulemaan parhaalle stoorille. Kaikkea hyvää ja kaunista uuteen vuoteen!

PS. Edit 1.1, lisäys. Unohdin eilisessä juhlahumussa oleellisen eli dediksen. Mitä ilman ainakaan mun maailmassa ei tapahdu yhtään mitään :) Pistän kirjan valitulle tulemaan 7.1., jorinoille siis aikaa viikko.

Tunnisteet: ,